keskiviikkona, huhtikuuta 23, 2008

Yh-viikko

Niin se mies sitten läks Kiinaan. Viisumin viipymisen vuoksi lähti päivän myöhässä, mutta venyy sitten siellä vähän pitempään ja näkee myös nähtävyyksiä. Tulee siis sunnuntaina aamulla aikasten. Karistettiin neitin kanssa mahollisesti pukkaavaa ahistusta syömällä kaks kertaa tänään muualla ku kotona. Ei yhtään kiinnostais tehä ruokaa. Ällöttää jo ajatus. Huomenna silti pitäis taas jotain kehittää. Tai sitten ajaa vaikka vaihteeksi Nandosiin.

Oon sentään jotain vaimojen velvollisuuksiakin täyttäny. Eilen leivottiin Kertun kanssa pullaa. Neitillä oma pikkukaulin liikkuu jo aika hyvin. Annoin sen oikeasti tehä ihan ite korvapuusteja. Hyvin se oli kaulinnu taikinapalansa lätyksi ja osas voitelutkin hoitaa. Käänsin selän, ja se nätti lätty oli menny yheksi mytyksi. No taas kaulittiin ja laitettiin kanelia ja sokeria. Tietty ne meni yhteen kasaan mutta rullalle se teos lopulta saatiin ja palasina uuniinkin asti. Neitihän ei kyllä pullasta piittaa, joten kuhan ne taas syö?

Olkkarin verhot sain pestyä. Eka kerta yli kahteen vuoteen! Niitten silittäminen ja ikkunaan laitto kyllä kesti noin päivää. On se rankkaa. Kauan meinaa kestää meän uuen ruokapöyän toimituskin. Käytiin vikana Pride of kashmirin alepäivänä ostaan sieltä pöytä ja sanoivat kolme päivää toimituksen kestävän. Nyt on menny kyllä jo neljä päivää, eikä pöytää kuulu. Ei toki ostettu tuoleja, koska ei päästy yhteisymmärrykseen niistä. Totta puhuen, siellä ei ollu oiken hyviä tuoleja ollenkaan. Voin vaan vannoa, että niien tuolien löytymiseen menee seuraavat 15 vuotta.

Milla kyseli kommenteissa kun en oo Kärppiä hehkuttanu, että menikö ne kokonaan ohi? No ei tietenkään menny. Netistä joitain pelejä kuunneltiin, mutta totta puhuen, se vika finaali meni kyllä ohi melkein kokonaan. Vasta pelin ratkettua tajuttiin koko homma ja äkkiä Radio Mega päälle koneelta. Tuli sellaset tuuletukset meän kämpästä, että siinä oli naapuritki ihmeissään. Ja Kärppätarra pysyy autossa!

Tänään käytiin taas reenaamassa omalla pikku porukalla. Hippo veti heti aluksi tosi monta rimaa alas ja etten olis sitä kuristanu, käskin sen autoon ja otettiin seuraava uhri. Vartin päästä otin Hipsun uusiksi ja jopa alko tekeen töitä. Oikeesti me vedetään reenit ihan ku hiekkarannalla, se pohja on tosi upottavaa, vielä pahempi ku joku pehmeä heppamaneesi. Ite pitää juosta avojaloin, muuten ei taho päästä eteenpäin.

Eilen illalla toteutin uhkaukseni ja tuohon naapuritontille värkkäsin puomin osan. Raahasin lankunpätkän siihen hiekkakasaan lappeelleen ja siinä reenattiin, ilotulituksen loisteessa! Tuolla golfkentällä oli jotkut bileet ja taas niin mahtavat jysäykset, ettei Suomessa nähä sellasta koskaan. Luulin aluksi, että jossain tontilla vähän räjäytellään. En taas ajatellu pitemmälle, mitähän ne täällä räjäyttelis, ku ei oo sitä kalliotakaan mailla eikä halmeilla. Ite "puomi" meni yvin, mitenkäs muuten, ku ei oo mitään häiriötäkään..

Täällä jossain Dubaissa oli saatu oikeita merirosvoja kiinni. Luin aamun lehestä, että Arabiemiraattien politiikka on se, että pirots of the Gulfsit menettää veivinsä siitä hyvästä, että nirri poikki vaan. En ymmärtäny jutusta puoliakaan, joten jos joku ymmärsi, vois laittaa selvennystä tulemaan. Aika raaalta peliltä kyllä kuulostaa.

Vähän iloisempana asiana Desperate housewifesit jatkuu taas! Melkein varkain on kaks jaksoa tullu nettiin. Ja kone laulaa.. Ja aamulla se laulaa taas vähän Jenkkilän idolsien tuloksia. Veikkaan Jasonin tai Brooken laulujen loppuvan.

Ei kommentteja: