sunnuntaina, huhtikuuta 06, 2008

Kaikenlaista


Kyllä se taas stressaa tämä elämä. Muuttaako vaiko eikö, tehäkkö juurihoitoa vaiko eikö, ostaako sohva vaiko eikö, mennäkkö töihin vaiko eikö ja ostaako auto vaiko eikö. Ynnä muuta tämän kaltaista pähkinää purtavana. Melkein kaikkiin osaisin kyllä vastata, varsinkin tuohon ekaa. Kyllä joo muutetaan. Kun vaan koko perhe olis samaa mieltä. Jos päätetään vaihtaa maata, aika täällä Dubaissa loppuu aika lyhyeen. Onhan täällä yli 2 vuotta oltu, mutta kesäloma tulee aika pian eikä tänne välttämättä sitten enää palata. Mies kyllä, muttei muu perhe. Tai sitten tullaan muutamaksi viikoksi vielä syksyllä. Jos vanhat merkit paikkansa pitää, tänne palataan vielä sykyllä vuojeksi eikä muuteta mihinkään.

Juurihoidon skippasin komeasti. Eilen olis ollu aika siihen. Oltiin eka syömässä moessa ja sieltä tuli kiire hamppilääkäriin. Miehen tarinat juurihoidon mekaniikasta sai mun mahan ihan sekasin, enkä meinannu päästä vessasta pois. Hyvä ettei silmissä sumentunu. Siinä ruuassa kyllä saatto olla jotain... Lekurissa jatkettiin siis paikattavien reikien listan karsimista. Kerttukin pääsi tällä kertaa tutkittavaksi. Viime vuonna käytiin Suomessa arvauskeksuksen hammashoitajalla, joka väkin avas suun ja tutki kaluston. Tällä kertaa oltiin viisaampia ja puhuttiin asiasta niin kauan, että neiti itte halus sinne. Automatkan vikat 10 minsaa se istu turvaistuimessa suu auki valmiiksi. Hoitotuolissa oltiin äiskän sylissä ja avattiin suu komeasti. Kaikki hampaat löyty, purenta normaali eikä hampaiden kunnossa valittamista.

No se sohva sitten. Yli 2 vuotta ollaan sohvaa etitty ja ostettiin se eilen. Ikeasta. Tottakai. Mistäs muualta. Vielä tarttis ruokapöytää, mattoa ja vaikka mitä. Kunhan vaan päästäis kassalle asti ilman käenvääntöä.

Työasiat sitten. Tänään päätin viimeisen kerran, etten mene kesällä töihin. Kepalle olis löytyny kuukaueksi hoitopaikkakin yksityiseltä pimeästi... mutta monimutkaista olis ollu. Sitten joskus kun palaan töihin, perehdytys on sitä luokkaa ettei oo ennen nähty! Tänään oli 7 days-lehessä kuva dialyysipotilaasta ja mietin, että pitikö siinä filtterissä olla sininen vaiko punanen ylhäällä? Ei mitään hajua!

Luokkakokousasia etenee hyvin. Olen kasannu nyt 17 tyyppiä elossa olevista 19:sta, joten viimeisiä viiään. Päivämääränkin päätin heinäkuulle. Sieltä suoraan (Kemistä) sitten olis tarkoitus jatkaa matkaa joko yöllä tai aamulla aikasten joko Kuopioon tai Kokkolaan kisaamaan. En tiiä, onko ihan utopistinen ajatus. Ainaki Kuopiossa näytti olevan viimeisenä 3-luokat, joten ei ehkä mahotonta kuitenkaan.

Viimeinen vieras tänne Dubain kamaralle laskeutuu tulevana viikonloppuna. Miehen kaveri Englannista tulee viikoksi kai. Ehkä osaan puhua sen kanssa pikkusen paremmin ku viime kerralla. Se on ollu meillä kylässä viikon aiemminki Suomessa ja osaa myös jotenkuten puhuaki suomea. Onneks se yrittää saaha ees työhaastatteluita tänne sovittua, ettei tartte peukaloita pyöritellä ja sanakirjaa kaivaa kokoajan.

Agi MM-kisaliput ostettu katsomoon C2 vai oliko C3, en muista enää. Jäsenmaksut maksettu HAUlle ja Lendereille, lisenssi ja ASB maksettu. Mitä vielä puuttuu? Ai nii, niitä kisailmojaki vois alkaa jo laittaa.

Ja eiku formuloita kattomaan!

Ei kommentteja: