sunnuntaina, tammikuuta 07, 2007

Yökukkuja

En ymmärrä, miks vielä tähän aikaan istun koneella, muut on koisineet jo yli tunnin, mutta. Piti muistaa kiittää niistä joulukorteista, joita tuli pilvin pimein. Miisan kortti saatiin tänään, Kertun paketin mukana tuli kummeilta kortti, Lissun paketin mukana kortti ja paras oli Ninan ja Mikan lähettämä kortti, joka tuli pipon kera. Kylmyyttä kun oon valitellu. Täällä on oikeasti kylmä, eikä se oli v.....lua. Jos päivällä on just yli 20 ja yöllä on just ja just yli 10, eikä ole lämmitystä! Ilmastointilaitteita kokeiltiin yks päivä laittaa sillee, että lämmittäis, mutta ei oikein onnannu. Tuloksenahan tuo Kertun nokka vuotaa tällä hetkellä ja kaikilla meillä on villasukat jalassa.

Täällä muuten aloitti tuossa pari päivää sitten naistaksikuskien palvelu. Siis kuskina on vain naisia ja kyyti on tarkoitettu naisille ja perheille. Yks lehti testas kyseisen palvelun ja taksin saaminen kesti palttiarallaa yli 5 tuntia. Kyseisejä takseja on vain 50 koko kaupungissa. En taida kokeilla.

Meillä on viikonloppuna maratonitapahtuma. Paikalle ootetaan kuutta tuhatta juoksijaa. Täysmaratonin lisäksi on kymppi kilsa ja kolmen kisan hyvätekeväisyysjuoksu. Tuon viimeisen kykenisin juoksemaan, mutta kun ne on aamulla seiskan jälkeen. Meillä nukutaan silloin, toivottavasti.

Ja niin nukutaan muuten kymppi minsan päästäkin... Hauh.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti siellä nyt olis lämmintä ku kone sinne lähtee aamulla 10.00. Lomailemaan tullaan sinne. Sharjahiin..

Laura ja Länderi-Lenni