perjantaina, tammikuuta 05, 2007

Mennäänkö potalle?

Päivät menee niin nopeasti, ettei kerkiä tajuamaan. Pari viikkoa aikaa Suomen reissuun, vieraat tulee viikon päästä. Vuoden ekat päivät on menny lähinnä kotona, välillä jossain käyty Kertun kanssa. Mikko sairastutti ittensä uutena vuotena niin, ettei vielä ole töihin kyenny. Näin sen jopa oksentavan varmaan ekaa kertaa rapulapäivän aamuna. Flussassa se on ollu sen jälkeen. Tänään kyllä kävi jo lenkillä ja eilen teki töitä kotoa. Ite oon käyny kans lenkillä jopa 3 kertaa neljän päivän aikana. Samoin ruokaremonttia on tehty. Neljä päivä herkkulakkoa takana, jippii! Saavutus sinänsä. Tosin on kuulemma samat meiningit monessa paikkaa.

Omana vapaailtana kävin elokuvissa ekaa kertaa sitten Kertun syntymän, eli alkaa oleen ehkä 1,5 vuotta edellisestä aikaa. Valitsin näyttelijöitten perusteella The Holidayn. Ihana Jude Law oli entistäkin ihanempi, kyllä se on maailman komein mies. Muutenkin elokuvia on tullu kateltua koneelta useampia. Ja kun siitä Suomen BB:stä vihdoin päästiin, alkoi brittien julkkis BB, samoin Suomen Idols. Kumpaakin saan latailtua yhestä nettisivustosta. Että se siitä vapaa-ajan kuluttamisongelmasta. Oikeasti mulla on liikaa aikaa. Joka päivä 2-3 tuntia niin, ettei tiiä, mitä tekis. Kepa kun nukkuu, siivoan ja latan ruokaa, muttei siihen saa menemään tuntia kauempaa. Ompelukonetta oon haaveillu. Kotoa kun ei silloin kuiteskaan voi mihinkään mennä. Auringonotossa kuluu tulevat päivät, jos vaan paistaa.

Hippo on yrjönnyt ja ripuloinut useamman kerran tänään, jos siis jotain kiinnostaa. Tais olla se juoksulenkki vähän raju kunnonkohotus. Nyt ei ole äskeistä ruokaa vielä yrjöillyt.

Kerttu taas pukkaa nukenvaunujaan sekä sisällä että ulkona koko päivän. Niitä on kahet, koska ne pukin tuomat meni heti rikki ja piti ostaa uuet. Tosin korjasin jo ne ekat. Juttelua tulee aika paljon päivän mittaan. Toinen virallinen kuultu sana on "oho". Sitä toisellaan pitkin päivä. Yks päivä sain ekan vastauksen kysymykseen. Kysyin neitiltä, pitääkö mennä potalle? Pään puistelua tuli vastaukseksi. Jatkoin, että josko kuiteski mentäis? Taa puistelua. Täähän on jo vuorovaikutusta parhaimmillaan.

Huomenna mennään koko perhe hammaslääkäriin, Kerttu tosin tulee vaan olosuhteitten pakosta. Otettiin peräkkäiset ajat. Huomenna olis myös Police dog show. En tiä, mitä se tarkalleen käsittää, mutta uskoisin, että sinne sais ottaa oman koiran mukaan, niin jossain luki. Meillä vaan on se pirun lääkäri just samaan aikaan. Ottaa niin paljon kupoliin. Mutta onneks se sama show on vielä 13. ja 20. päivä.

Ei kommentteja: