tiistaina, tammikuuta 23, 2007

Olo on ku jääkaapissa

Nonnii Suomessa ollaan ja palellaan. No ulkona ei kyllä olla tarettu vielä aikaa viettää, mutta josko sinne tänään uskaltais. Dubain lämmöstä asteita lasketaan lähes 50 celsiusta alaspäin, onko kylmää hä? Mittari näyttää nyt -26 astetta. Olkaa vaan onnellisia siellä lämmössä. Eka päivänä jo ärsytti nuitten toppapukujen laittaminen ja riisuminen. Toisaalta on se ihan kivaakin. Päätä siinä nyt sitten.

Lentomatkat meni kivuttomasti. Neiti nukkui hyvin eikä huutanut kuin vöitten kiinnilaitossa ihan vähän aikaa. Helsingin kentältä bongasin eka Sipe Santapukin, jolloin aattelinen mennä kysymään elämäni ekaa nimmaria. Sitten tuli Toni Wirtanen (vanhemmille tiedoksi, Apulanta-bändin laulaja), jolloin aattelin kaivaa kameraa. Mutta kun näin Mika Salon, aloin jo tonkimaan laukusta kynää. No ei ollut moista matkassa, joten tyydyin vaan kyyläämään.

Kentältä mentiin suoraan junkohalliin kattoon nitä agikisoja. Kaks päivää siellä meni, mutta ei ihmeemmin himoittanut mennä kisaamaan itte. Siihen on jo niin alistunut, että kun ei pääse niin ei sitten. Ihailin muitten menoa ja bongailin tulevaisuuden huippuja. Pari parsonia oli ylitse muitten, vaikka eivät olleet kolmosluokissa. Ja Moilasen Mikan Fai-aussi on mahtava, vaikken ausseista niin muuten välitäkkään. Yhen etelänohjaajan sain varmaan hulluksi kommentillani täysin pieleen menneen radan päätteeksi, kun kommentoin sitä hauskaksi. Tyyppi ei ilmeisesti kuullut tai ymmärtänyt tai sitten ei vain ollut huumorintajua. Ehkä se joskus selviää.

Eilen käytiin jo MLL:n perhekahvilassa, ettei pääse Dubain elämäntavat ruostumaan. yt taidetaan heittää nuo toppavaatteet päälle ja mennä testaamaan lunta ja pulkkaa.

Ei kommentteja: