torstaina, tammikuuta 18, 2007

Iltapäivitys

Saatiinhan se safari järkättyä. Vieraat tykkäs ja mummu oli otettu hyvin huomioon. Oli tuotu juomat ja systeemit pöytään ja hennatatuointipaikalle oli järkätty isoja tyynyjä istumisen helpottamiseksi. Ilotulituskin oli ollut mahtava. Ei meän safarin aikana kyllä mitään ilotulituksi ollut. Mummulle jäi mieleen parhaiten safarileirin hienot vessat ja muille iloiset huppelit venäläiset. Flamingojakin näkyi.

Seuraan edelleen tuota englannin julkkisbb:tä, jossa kiehuu. Muutama brittieukko on sotasilla Bollywood-näyttelijä Shilpan kanssa. Shilpa on oikeasti ärsyttävä ja käyttäytyy aika prinsessamaisesti. Muut joustaa, mutta hän ei juurikaan. Yks sai jo paniikkikohtauksen riitojen vuoksi. Joku jalkapalloilijan tyttöystävä on myös tahallaan ärsyttävä ja haukkuu intilaista nartuksi. Kolmehan sieltä on jo lähteny oma-aloitteisesti ulos ja yks on äänestetty.

Dubaissa kiehui tänään muutakin ku hermot. Yks keskeneräisistä korkeista taloista syttyi palamaan. Seittemän ylimmäistä kerrosta tais palaa. Rakennusmiehet kiipes katolle, ktkä vaan pääsivät. Osa yritti tulla alas seiniä pitkin kiipeämällä. Yhellä lipes ote ja kuoli maahan iskeytyessään. Netissä ja sairaalasta saaduissa tiedoissa on isoja eroja. Kuolleita on kai 1-4 ja loukkaantuneita joku 30-67.

Ja huomenna elämäni ekaan manikyyriin.