torstaina, tammikuuta 18, 2007

Vähän tuliaisia

Jopas venähti kirjoitustauko. On ollunna niin kiirettä nuitten vieraitten kanssa, ettei kerkiä ees aatteleen omaa Suomeen menoa. Ollaan käyty MOEssa 3 kertaa, Battutassa kerran, tekstiilitorilla, Madinatissa, ajelemassa ympäriinsä yms. Postikortteja vietiin tänään 25 postiin ja matkalaukkujen pakkaamista suunnitellaan. Yks laukku on hankittu lisää ja uskon, ettei se riitä. Ainakin meän pitää yks taksi tilata lisäksi kentälle menoa varten, koska tavaraa on 5:llä hengelä niin paljon. Vieraat on ostaneet mm. x-boksin, 2 kitaraa pleikkaria varten, kilon kultaa ja muita koruja, vaatteita ihan tajuttomasti (mm. billabongaa läjän) ja mummu on ostanu melatoniinia, aina yhen purkin yhestä apteekista. Tänään se osti sellasen Burj al arab-hotelli-figuurin ja niitä pitää kuulemma hakea vielä 5 lisää. Ja perunankuorimaveittejä ostettiin niin, ettei carrefouriin jääny niitä enää. Ne on kuulemma niin hyviä.

Eiliseksi varattiin desert safari (aavikkoajelu), mutta varmistussoittoa ei koskaan tullu, saati sitten kyytiä. Tänään varasin uusiksi ja setä sanoi, että heillä oli ollu mun numerosta eka kakkonen vaihtunu kolmoseksi. Kuski oli tuolla portilla ootellu, mutta porttivahti ei päästäny sisälle. Kohta ootellaan uutta kyytiä. Pannaan mummu (80v) vähän ajelulle ;) Ei siis ole mun mummu vaan Mikon edesmenneen mummon hyvä kaveri, tyttönsä ja tytön 16v pojan kanssa. Koko vierailusta ei ole mitään negatiivista sanottavaa, kaikki menny tosi hyvin ja helposti.

Mummu katto eilen kauniit ja rohkeat ja lopuksi alkoi kyselytulva. Kuka siellä vankilassa oli ja miks se oli sen ja sen kanssa ja mitä, mitä? Kun ne on täällä varmaan koko kauden tai puoli kautta eellä, niin eihän siitä ymmärrä mitään.

Kerttu on tottunu vieraisiin niin, että oon välillä käyny lenkillä ilman sitä, luksusta! Vieraat syöttää sitä ja Kerttu availee suuta. Ja sitä juttua on alkanu tulla enemmänki. Äiti on taas muodissa!

Huomenna pakataan kassit ja matkataan Kemiin.

Ei kommentteja: