sunnuntaina, maaliskuuta 29, 2009

Lomakelit kohillaan!


Vieraat tuli ja voisko paremmat kelit olla heille tarjolla? No ehkä vois. Olivat joitain vuosia sitten häämatkalla jossain eksoottisessa paikassa, jossa ei ollu 52:een vuoteen ollu hirmumyrskyä. Heän viikolle iski sitten hurrikaani 90 kilsan päähän lomakohteesta. Paikka oli siis muka takuuvarma aurinkopaikka, vaan ei sitten ollukkaan. Vettä tuli ku aisaa ja tais aisojaki mennä kumoon... En pysy enää laskuissa mukana, kauanko meillä on nyt tullu vettä ja ukostanu, mutta useamman päivän kyllä. Ja vielä jatkuu next few days... Kakun koristeeksi lisätään Kertun perjantainen kuume ja parit oksentelut. Neiti sai sen ilmeisesti tartutettua vieraiden reilun vuojen ikäiseen lapseen, joka nyt oksentelee ja ripuloi, sekä kuumeilee. Tänään paettiin vesisaetta Dubai malliin, jossa vieraitten lapsi veti sellaset ripulit kärryihin, että oksat pois. Kaikki vaatteet sekä kärryt oli sitä itteään täynnä. Piti osa vaatteista heittää roskiin ja hankkia uutta tilalle. Siihen lisätään vielä lapsen äitin saama pöpö, joka kuljettaa äitiä veskiin pönttöä halaamaan noin 5 kertaa tunnissa. Vaakatasossa on kuulemma siedettävää olla. Ohjelmassa piti olla vesipuistoilua, kiertoajelua ja safaria... Nyt on ollu shoppailua, shoppailua ja... no ollaan me lenkillä käyty (vesisateessa, jossa juoksee vaan suomalaiset) ja miehet kävi karatessa.


Huomenna alkaa pääkaupunkimme Abu Dhabin marraskuisen F1-osakilpailun lippujen myynti. Ajattelin siis suunnata matkani heti aamulla lipputiskille, niin on ainakin oma paikkamme varmistettu. Kahen päivän lippu maksaa reilut 200 euroa, mutta nyt ei pihistellä kun niin lähellä ollaan.


Hermanni käänty tänään ekaa kertaa mahalleen niin, että sai kätensäki alta pois. Herraa käytettiin myös lääkärissä viime viikolla kun tuli tasan 4kk ikää täyteen. Painon kasvussa tuli notkahdus ja nyt on sumopainijan ura vaarassa. Ennen tuli kilo kuussa, nyt vaivaiset 750 grammaa. Elopainoa nyt kokonaisuudessaan 7,75 kiloa ja 67,5cm. Kokoa siis riittää.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kylla, luultavasti niin se on