lauantaina, huhtikuuta 04, 2009

Kaikki on tosi kohillaan


Vieraat lähti viime yönä ja toivottavasti veivät taudit mennessään Suomeen tuliaisiksi. Viikon aikana siis kipeänä olivat Kepa, kaikki kolme vierasta ja minä vielä kaupan päälle. Vikana päivänä vieraitten lapsi alko uusiksi ripuloimaan ja tänään mulle iski taas joku jälkitauti. Pahaa tekee, joka paikkaa kolottaa, mutta ystävämme parasetamoli nosti tämänkin äitin lattialta tunnissa ylös. Aamulla vielä oli ok vointi, kun käytiin koiralenkillä. Juoksemaan ei oikein uskaltanu, mutta 4 kertaa tuota psykedeelistä järveä kierrettiin ympäri. Onneks osattiin lopussa hypätä oravanpyörästä oikeassa kohassa Satun kanssa pois, ois muuten menny päähän. Kävin viime viikolla vetämässä saman kasikilsaa juosten, joten ei tässä ihan rapakunnossa ollakaan.

Viikon aika kerkis tapahtuun vaikka mitä. Alotetaan neitin uudesta lookista, jonka hän loi ihan itte! Löysin tietsikkapöydän vierestä tuon läjän hiuksia ja ekaks luulin niien olevan nukelta. Asiasta on aikasemmin ollu puhetta, ettei siis nukelta saa leikellä hiuksia. En kyllä ole muistanu kieltää omien tai toisten hiusten leikkuuta, joten turha neitiä on syyttää. Aika tyylikkäästi homma silti oli hoidettu, sivuhiukset molemmilta puolilta on lähes etutukan tasolla ja takana on jälellä sellanen kasikytluvun leveä hiirenhäntä, jonka voi laittaa ponnarille. Just edellisenä päivänä kaupassa yks täti ihasteli pitkää vaaleaa tukkaa... Tais olla neitille liikaa.
Kertun kevätmuotia esillä yläkuvassa. Ollaan altaalle menossa, joten asusteisiin kuuluu prinsessa-kylpytakki, tuliterät crocsit (kolmannet vuojen sisään, ekoista hukku toinen kenkä, toisista meni remmi poikki), aurinkolasit ja kypärä. Alakuvassa ollaan Madinatissa meat companyssä syömässä ja neiti apinoi hyviä pöytätapoja. Siis leipää haarukalla ja veittellä.

Herra Hakkarainen taas on jatkanu kehitystään ja on äärimmäisen hyväntuulinen melkein aina. Tällä hetkellä se kääntyy molempiin suuntiin suht notkeasti, jos niin voi sanoa... ja ottaa esineistä kiinni. Parin viime viikon aikana pään kannatus on kehittyny ihan huisisti ja ryömimisen alkeet on ihan siinä hollillaan. Ei se ruumiinkoko siis mitään estä, jäsenet on jöntevät... Juuri minkäänlaista päivärytmiä meillä ei ole, mutta illalla 8-9 mennään nukkumaan, yöllä ruokaillaan 1-2 kertaa ja aamulla ennen seiskaa ylös. Isosisko kun herää, on pikkukaveri jo päikyillä.
Käytiin moessa koko remmin kanssa vikana iltana. Meitä oli 7 henkeä auton kyytissä, mutta onneks meillä on myös 7-paikkanen kaara. Kaikki penkit vaan ylös ja loppuviikosta kaksien kärryjen lastaaminen taakse meni jo ongelmitta. Maailman laiskin lapsi-Kerttuhan joutuu nykyään käveleen joka paikkaan veljen pötkötellessä kärryissä, mutta tällä kertaa "vuokrattiin" sille autokärryt, joita se aina himoitsee. Ylhäällä kuva siis kolmesta ferrarista... Kävin muuten viikolla myös ostamassa ne F1-päätösosakilpailuliput eli Abu Dhabiin mennään loka-marraskuun vaihteessa. Ostettiin samalla 3 lippua, joten saahaan autollekki parkkipaikka. Lapsia sinne ei kuulemma mielellään oteta, joten halukkaita vahteja? Menin ostamaan lippuja heti ekana päivänä ja olin jonossa viientenä. Kassoja oli yhteensä 4 moessa ja liput tuli joka paikassa myyntiin samalla kellonlyömällä. Kun minä pääsin tiskille, lippuja oli myyty noin 20 minsaa enkä enää saanu siihen katsomoon, mihin oisin halunnu. Ne siis menee aika nopeaa kaupaksi.


Sanoisinko, että suhteellisen lapsipainotteisia on taas nämä kirjoitukset, mutta sitäpä se kotiäitin elämä on. Onneks nuita vieraita tulee aina välillä arkea katkaisemaan. Samalla saa nähä muunkinlaista elämää ku omaa perhettä vaan. On niin hyvä analysoida toisten perhe-elämää.. Mutta vaikka nuo viimeiset vieraat niin mukavia olikin, niin kyllä se lähteminen vei aika kauan aina aikaa. Yks päivä lähtöä tehtiin aamusta alkaen ja puoli kaks ip startattiin auto. Joku oli jo kentällä kysynytkin, että ettekö te 2 aikuista pärjää yhen lapsen kanssa. Ja meän perheessä ei kyllä taistella ollenkaan. Paparazzi-Penttilä ja vaimonsa ovat sillä alalla mestareita. Mutta on ne myös matkailussa aikaan saavia. Täältä kun lähtivät, ni vaimo lapsineen jatkoivat hesan kentältä Ouluun suoraan, mies ajoi auton Tampereen suuntaan, josta jatkaa matkaa laukkujen purkamisen ja pakkaamisen jälkeen suoraan kans Ouluun. Nukkuvat yön siellä ja matka jatkuu Leville. Siellä voi jopa kelit olla paremmat ku täällä. Meillä oikeesti oli ehkä yks aurinkoinen päivä viikon aikana. Tänäänhän oli tietty hyvä päivä aamusateen jälkeen.


Ei kommentteja: