perjantaina, huhtikuuta 10, 2009

Kevyt olemus!


Viikko on menny yhessä hujauksessa, nimittäin veskipöntöstä alas. Koko viikon olen juossu vessan ja muun kämpän väliä. Iski se tauti sitten oikein kunnolla. Viien päivän potemisen jälkeen en meinannu saaha itteeni sohvalta enää ylös, joten lampsittiin lääkäriin. Syytä tautiin ei löytyny, joku virus oli siis iskeny. Luin netistä ripulin hoito-ohjeita, joissa kehoitettiin useamman viikon kestäneen riplan jälkeen lääkäriin tutkimuksiin. Kuka hullu jaksaa istua pöntöllä useita viikkoja? No, eilen tein vielä kuolemaa tosissaan aamulla, mutta päivällä alko jo helpottaan. Nyt on reilu vuorokausi viimeisestä pönttösessiosta (jos jotakuta kiinnostaa) enkä enää halua sinne palata. Jotain hyvää tästä silti seuras. Paino laski ku lehmänhäntä. Mutta millä sen saa pysymään alhaalla???




Tässä jossain välissä sairastelua uskaltauduttiin kuitenkin vähän reenaileen koiria. Oltiin jo melkein lopettelemassa kun ohi alko juoksenteleen kummallisen näköstä porukkaa. Aikuiset ihmiset oli kuin koulupukuihin sonnustautuneina ja lenkkarit jalassa. Porukkaa oli ku pipoa ja joillain tais pipoki olla päässä. Tuossa yläkuvassa (Satu sori sääki pääsit mukaan...) on yks erikoisimmista tyypeistä, joka kanto mukanaan tollasta kylttiä. Ihan ekaks muuten ohi juoksi tosi arveluttavan näkönen tyyppi muovipussi käessään ja se nakkeli ihan ku jotain myrkkypalasia ympäriinsä. Meinattiin jo suunnilleen mennä kamppaamaan se ja kyseleen, että koiriako se koittaa teilata, mutta lopuksi todettiin sen jättävän noille muille johtolankoja.




Jaaha, se olis pääsiäisen paikka! Vaikka viime yönä teki mieli tehä Kertulle sanonko mitä... se huusi moneen kertaan yöllä ihan ilman syytä tai ei se ainakaan osannu sanoa syytä. Niin siis kaikesta huolimatta piilotin sille 10 pientä suklaamunaa ympäri kämppää. Ei näköjään tuon kummempia tempauksia tarvita kun lapset on ihan innoissaan. Kaikki munat löyty, jotkut isommalla ja toiset pienemmällä avulla, ja saatiin pääsiäinen alotettua. Kohta neitistä pitäis taikoa noita ja lähetään muitten suomalaisten kanssa hakemaan puistoon piilotettuja munia sekä grillailemaan ja muuten vaan istuskelemaan.


Ai vitsi ja meinas unohtua! Hermannin suusta löytyy eka hammas! Saman ikäsenä se näköjään tuli ku isolle siskollekki, eli 4,5kk. Eikös sitä sanota, että viisaille ihmisille tulee hampaat ajoissa...

1 kommentti:

soppaaja kirjoitti...

Nauratti kun luin tota juttua...muistuu mieleen kun meikeläinen oikein tosissaan alko kyttäämään sitä "myrkynlevittäjää" ja olin suunnilleen juoksemassa sen perään. Se voi tuo äidillinen suojeluvietti iskeä vaikka on vain koiralapsi. Miten sie voit suuttua Kerttulille. Se on niin söpöläinen: "Minä soitan haamonikkaa"...itku meinas tulla kun kuunteli Kertun laulua takapenkillä...