maanantaina, maaliskuuta 09, 2009

Pannaan paremmaksi!

Jos siellä Suomessa on kaikki koirahommat niin paljon paremmin, ni on yks juttu, joka vetää kyllä pohjat. Viimeksi koiranäyttelyssä oli hyvä tilaisuus tutustua siihen. Nimittäin, meillä on tämmöinen:


Tämä on siis tällainen mobiili koirien putsaus- ja tuunausauto. Sen kun soitat kotiovelle, luovutat koirasi heille ja avot. Kohta autosta tulee turresi kynnet leikattuna, korvat putsattuna, turkki kiiltävänä, puhtaana ja trimmattuna.



Yhen suomalaisen tiedän tätä palvelua kokeilleen ja oli muistaakseni tykänny. Hintaa ison koiran pesulle ja puunaukselle tuli jotain 30-40 euroa, että ei ees ihan kamalan kallista siihen vaivaan nähden. Autossa on siis tuollainen suihkulla varustettu allas, sekä muut tykötarpeet: trimmauspöydät ja leikkurit sun muut. En silti ajatellu sitä Hipsulle tilata vaan miehen puutarhaletkulla suoritettu suihku riittänee...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Terkkuja goalta! taalla joogailut sujuu loistavasti ja mukavaa porukkaa talo taynna. mutta tanaan haikailin jo agilityn pariin :) Lauantaina paluu arkeen!

mukavaa viikkoa ja kepalle terkkuja!

Anonyymi kirjoitti...

No johan on vempele=),Mulla on amerikancockeri ja se tykkää suihkusta=).Varmaan nauttis tuollakin olosta.Sul on kivat sivut jota kattelen päivittäin.Kommentointi on jäänyt ja täytyy parantaa tapaa,koska sehän on just se kiva juttu tässä blokkailussa.