keskiviikkona, toukokuuta 21, 2008

Pikkusen vaan pieleen

Meillä on ollut projekti nimeltä: "neiti yksin nukkumaan". Aina kun ite kirjojen luvun jälkeen jää yksin makkariin ja nukahtaa ilman apuja (seuraa) saa aamulla tarran. Kymmenestä tarrasta pääsee lelukauppaan. Fiksu äiti on tuplannu tarramäärän entisen viien tarran sijaan. Ennen ei siis tarttenu ku 5 kertaa tehä joku asia, että pääsi paratiisiin. Päikyistä ei kymmenen tarran joukkoon tainnu tulla yhtään tai ehkä yksi, koska neiti vaikuttaa tällä hetkellä siltä, ettei niitä enää tartte. No eilen sitten aamulla se kymmenes napsahti jääkaapin oveen Pikku-Myyn päälle, joten iltapäivällä ostarille. Oon siellä Time Square mallilla käyny ehkä viis kertaa aiemmin ja tiiän, ettei se kaukana ole. Silti meni yks kymmenen kilsaa, ennenkuin tajusin, että ohihan tässä ollaan menty. Neiti onneks oli jo alkumatkasta nukahtanu. Ettei muka tartte päikkyjä? No uukkari siellä mukavan sheikkitien päässä ja takasi. Sama homma tapahtu taas, olis pitäny tajuta kääntyä tietystä liittymästä, muttei siinä risteyksen kohalla ollu mitään ostarin mainosta. Se oli vasta kun ei enää päässy kääntyyn, fiksua! No moen kohalle taas kääntymään ja sillan alta ja uukkaria peräperään. Lopulta se ostarin liittymä oli se aivan eka. Siinä meni reilu tunti koko matkassa, jonka oikeesti ajaa vartissa. No lelut saatiin ja paljon muuta (tarpeellista).

Jääkiekot tuli katottua livenä netin kautta. Eilen vasta hokasin, että ne euroviisutkin tulee. Vaikka joka päivä käy iltislehtiä lukemassa netissä, ei ollu hajuakaan, että ne tosiaan nyt jo tulee. Vanhana viisufanina olin onnellinen kun meiltä löytyikin epäilysten jälkeen edelleen ystävämme Tv Romanian, joka näyttää kisat suorana. Oikeesti se Suomen esitys oli tosi hyvä, varsinkin laulajan äänihän on mahtava. Venäjän mestariluistelija ei mielestäni mitenkään liittyny kappaleeseen, eikä se viiksivallun paidan auki repiminen mitenkään nostanu niitteen pisteitä. San Marinosta tykkäsin, tosin en muista pääsikö ne jatkoon. Tänään kävin todellisen viisufanin luona, joka kyllä tiesi jo voittajan. Oon hänen kanssaan täysin samaa mieltä. Voittaja tulee olemaan Ruotsi. Aivan sairaan hyä kipale. Tää toinen fani soitti kappaletta koneeltaan ja se oli siellä monena erilaisena versiona. Fanin mies sattuu olemaan ruotsalainen, joten ehkä siinäkin syy. Onhan siellä kyllä monta muutakin hyvää kappaletta. Täytyy vaan toivoa, ettei se sama vanha kaava toistu, että nämä itäisen euroopan maat vaan antaa ne täydet pojot naapureilleen.

Mitäpä tässä muuta? Liput polttaa takataskussa, eikä normaalielämästä ole hajuakaan. Toisaalta, voiko täällä olla sellasta? Ruokaa en oo perheelle tehny moneen päivään, noutoruualla mennään. Onneks mies syö töissä..

Ei kommentteja: