lauantaina, toukokuuta 17, 2008

No niin.


Lauantaipäivän kierros tehty ja asioita tuli hoidettua. Eka tunti meni KLM:n toimistossa, josta tuliaisina liput 9.6 yökoneeseen mulle, neitille ja Hipolle. Eka kerta kun saatiin nyt jo koirallekki lippu. Paluuliput otettiin 1.9 joten lähes 3 kkk Suomessa!!! Jos ei siinä ole tarpeeksi ni en tiiä, mitä tarpeeksi tarkoittaa. Aattelin nyt olla reilusti kotimaassa ja skipata kokonaan sen tutun hiihtolomareissun. Eli seuraavan kerran tän kesän jälkeen sitten varmaan vasta ens kesänä.

Sanoisin, että tuli ostettua kalliimmat liput ikinä, mutta eipä paljoa ollut vaihtoehtoja. Finnair ei lennä ollenkaan, Aeroflotin kanssa olen sanonut sopimuksen irti, sillä en ainakaan koiran ja lapsen kanssa lennä ikinä, Lufthansa oli vielä kalliimpi, Air France vaatii ranskankieliset dokumentit koiralle, Emirates ei lennä Helsinkiin asti ja Austrian ei ota koiria Wienistä Helsinkiin asti. Siinä sitten valittet. Piti saaha lennot samalla yhtiöllä alusta loppuun asti.

Volvolle seuraavaksi. Autohan laitettiin laivakuntoon, muttei sitä pantu laivaan. Ikkunoihin laitatettiin tinttaukset, jotka ei nyt ihan ole sitä, mitä haluttiin. Takaikkunassa on kahta eri sävyä, alhaalla vaaleampaa ja ylhäällä tummempaa. En tiiä, onko ne niin tyhmiä, että kuvittelee, ettei me huomata vai loppuiko paperi kesken vai mitä, mutta valitukset tehtiin. Paska homma vaan, että taas joutuu ajeleen toiselle puolelle kaupunkia niitä korjauttaan. Volvohan teetti ne V-Koolilla, joten niien vika.

Joku kommentoi vanhaa kirjoitusta siitä, etten tykkää mersuista, koska mun mielestä tietyn tyyppiset ihmiset ajaa mersulla, enkä halua olla sellanen. Onhan niitä hienojakin mersuja olemassa eikä kaikki mersutyypit ole sellasia pröystäileviä ihramahoja ja vielä viinaan meneviä, mutta jotenkin lapsuudesta on jääny sellanen kuva, että ne on. Ehkä se mun Volvorakkaus johtuu siitäki, että omilla sekä miehen vanhemmilla on volvot. Se vaan on kiva auto. Mutta jos ilmaiseksi annettais, voisin ottaa sellasen B-sarjan mersunki. Volvon C30:stä voisin maksaaki. Jos siis olis rahaa. Niin, toisethan tykkää mokkakikkelistäki ja toiset ei.

No autokaupasta sitten ystäväämme Ikeaan katteleen mökkikalusteita. Ei siitä ihan hullua hurskaammaksi tullut, mutta suunnitteluhan se mukavinta on. Vuodesohva löydettiin, ostetaan se sitten Suomen päästä. Paljoa muuta sinne ei mahukaan, jotain pientä vaan. Ikean maittavan ravintolan kautta Dajm-pussi käessä kotiinpäin.

Ihan huippu muuten tuo Huvila ja huussi-sarja, joka löytyy nelosen netti tv:stä. 6 jaksoa meni yhessä hujauksessa ja monta hyvää vinkkiä. Ihan huussin rakentamisesta ja sen sisustuksesta lähtien.

Eilen päästiin miehen kanssa kaksistaan elokuviin. Itseasiassa ei olla käyty yhessä elokuvissa sitten syyskuun 2005 kun neiti synty. Kerran ollaan syömässä käyty ilman kakaraa. Elokuvakin oli tosi hyvä, What happens in Vegas. Kertulla oli Tilli äitinsä kanssa kamuna täällä meillä, eikä tietenkään ollu mitään ongelmia. Ei ees hätävarakarkkeja tai sipsejä tarvittu. Tähän vois vaikka tottua.

Asiasta puuhun, jenkkilän idolsit vetelee viimeisiään. Ens viikolla on finaali ja mulle on itseasiassa aivan sama kumpi voittaa. Kummatkin on ihan loistavia ja kumpikin tulee tekemään kunnon uran. Ehkä vanhempi silti vois voittaa, mutta uskon kyllä nuoremman vetävän pitemmän korren.

Mutta tässä neljän kympin helteessä (illalla laskee jo kyllä alle kolmen kympin) hypistelen lentolippuja ja lasken päiviä. Kertullahan on tietty kunnon nuha, kuten kesään kuuluu. Illalla taas reenaamaan Hipon kanssa. Viimeksi oli ihan tappavaa neljässä kympissä juosta upottavalla hiekalla, ihan ku rannalla reenais. Yks rata ja oli ihan jalat maitohapoilla. Moiti siinä sitten koiraa rimojen tiputtelusta. Tänään onneks mennään jo nurmelle.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tuossa oli myynnissä 1986 Audi- silleen sulle kesäautoksi. 690 egeä. Sen voit sitten hurauttaa siihen lentoaseman seinään. Paat vain ykkösen päälle ja hyppäät ite ulos.
Kiva nähä taas teitä ja pupukin varmaan ilostuu Kertun tulosta- muitten lisäksi. kuukkis tietty aivan onnessaan---Hiposta.
terv. Tervolasta