tiistaina, helmikuuta 05, 2008

Tää on taas niin tätä

Yks marketeista on alkanu velottamaan muovipusseista ja kaks isoa markettia seuraa perässä ens viikolla. Hyvä niin. Joka kaupassahan on erikseen pakkaajat, jotka pakkaa 5 eri tuotetta viiteen eri pussiin ja sitten ne kaikki yhteen isoon pussiin. Siltä se ainaki tuntuu. Roskiskaapista saa tasaisin väliajoin heittää roskapusseja roskiin.

Kerttu on kuumeessa. Heilu eilen suomikoulun lopuksi ulkona ilman sukkia ja kenkiä. Tänään se oli puoliunessa puistossa mukana aamulla ja ilta kulutettiin Battutassa ja autossa. Autossa meni kyllä enempi aikaa ku kaupassa. Ruuhkat oli valtavimmat ikinä, mitä oon täällä nähny. Kymmennen kilsan kotimatka kesti tunti ja 15 minsaa. Siitä se tunti kulu 300 metrin matkalla. Onneks tajusin tulla jumeirah islandin kautta ja taas valehella meneväni sinne kylään. Muuten olisin vieläki tien päällä.

Kylmä ilma jatkuu. Iltaisin kuuen jälkeen lämpötila laskee alle 20 ja ysin aikaan illalla on jo jossain 12-13 paikkeilla. Puistoon saa mennä takki päällä, jos muistaa ottaa mukaan... Mies tekee pitkää päivää. Yks yö tuli puoli viieltä kotiin. Tuliaissuklaat on syöty. Seuraavaks lähtee salmiakit. Hipolla on hirvee turkki, pitäs nyppiä se sinne puolen toista viikon päästä olevaan näyttelyyn. Tänään siltä lähti anturasta palanen pois leikkiessä. Onneks american idolsin uus kausi on alkanu ja kaupoissa alennusmyynnit menossa! Siinäpä elämä lyhykäisyyessä.

Ei kommentteja: