keskiviikkona, helmikuuta 13, 2008

Bling, bling!


Nyt ollaan niin bling, bling! No en sentään ite ole vielä mitään ostanut ja se sormus, millä mies kuittaa kaikki tähän asti unohetut muistamisen arvoiset päivät, on vielä kaupassa oottamassa. Vieraitten kanssa ollaan kierretty joka päivä kauppoja ja taas lisää kauppoja. Vieraat ostaa kasoittain kasseja ja koruja ja minä kiellän, minkä kerkiän. Yritän pitää porukkaa aisoissa ja puhua järkeä, mutta vaikeaa se on. Ehkä 80-ja 50-vuotias jo osaa pitää rahoistaan huolta. Hyvinkäällä kun ei kuulemma ole ees kauppoja, mihin tuhlata. Eka viikko ei oo vielä lopussa ja huomenna pitää kuulemma kokeilla, mahtuuko ees tähän mennessä hankitut kamat laukkuihin.

On käyty jalkahoidossa, rannalla, kultasoukissa, marinassa, ostareista on kierretty outlet, battuta, moe ja mercato ja eilen illalla käytiin gold & diamond parkissa. Eilen aukes kultasuoni ja vuorokauden sisään on hankittu 3 sormusta ja kaulakoru. Vielä pitäs löytää ainaki korvakorut ja yks sormus sekä mahollisesti myös muille sukulaisille killuttimia. Minä tinkaan ja vieraat häpeää. En varmaan silti osaa ihan täydellisesti tingata, mutta taito kyllä kohenee. Eilen myyjä ilmoitti toiveen, etten enää menis kyseiseen kauppaan.

Isi tekee pitkää päivää, mutta eilen ja tänään tuli jopa inhimilliseen aikaan, ennen kuutta. Onneks Thaimaanlomansa lähenee ja sitä ennen se lennähtää myös Suomeen viikoksi.

Oma laihutuskuuri etenee hyvin ja paino on noussut vasta reilut 2 kiloa!

Ei kommentteja: