lauantaina, lokakuuta 06, 2007

Sitä sun tätä


Siinäpä se taas mennä vilahti yks viikonloppu. Tuloksena mm. autoon ekat kunnon naarmut. Onneks en ite ollu ratissa, eikä ollu vauhtia. Kyse oli siis Madinatin parkkihalliin parkkeeraamisesta. Oli niin ahas paikka, jonne se auto piti saaha. Ei ollu mitkään pienet naarmut, mitkä siihen kuskinoveen tuli siitä betonipilarista, mutta mahtuhan se auto siihen paikkaan. Jos minä olisin ollu ratissa, oisin varmaan kuullu kunniani, mutta koska se oli miehen vika, sen saa korjaamolla kuntoon ;) Samalla kotimatkalla liippas läheltä, ettei tullu isompia naarmuja. Mies hiukka kiilas toisen auton eteen, ku meinas tulla sieltä päättyvältä kaistalta suoraan eteen liian hitaasti. Tämä vielä isomman auton kuljettaja veti herneen nenäänsä ja kiersi takaapäin toiselle puolelle kiilaamaan valot välkkyen meät syrjään. Meän oli pakko jarruttaa, ettei olisi tullu tahallista kolaria. Toisessa autossa oli tietty niin tummat ikkunat, ettei nähny, minkänäkönen kuski siellä oli.

Käytiin eilen kyläilemässä ekaa kertaa Jumeirah beach residensessä. Alueella on en-tiiä-kuinka-monta-kymmentä-tosi-korkeeta-kerrostaloa. Talot on just vamistuneet ja suurin osa asunnoista on ihan tyhjillään. Arvelen, että menee tosi kauan, ennenku ne tuhannet asunnot täyttyy. Kämpät on valmiita, mutta ne pihat ei. Laatotukset ja uima-altaat on valmiit, mutta kaikki viherjutut puuttuu. Sinne rakennetaan myös alueen oma beach park, mutta tällä hetkellä siitä ei ole vielä jälkeäkään. Asunto oli tosi kiva, merinäköalalla varustettu kahteen suuntaan. Sama ongelma sielläkin vaan on, mikä meilläki. Kun mikään ei oo oikein vielä valmista, ei kauppaa lähimaillakaan, tulossa vasta. Kyllähän tääkin alue varmaan mukava on sitten kahen vuojen päästä ku ollaan jossain..

Tällä hetkellä meillä pyöritellään kartalla Suomea, kahta muuta euroopan maata ja yhtä ei-euroopan maata. Voin paljastaa, että se maa, jonne haluttiin, mutta jonne enää ei olla menossa, oli jenkkilä ja siellä California. Oisin ollu heti valmis menemään sinne, mutta kun ei niin ei. Eivät osanneet oikein hoitaa nuita haastattelujärjestelyjä ja "pitkäpinnaisena" tunnettu mieheni lähetti viestin, jossa ilmoitti, että saavat pyyhkiä hänen nimensä pois.

Tänä viikonloppuna ei käyty ees autokaupassa. Tai yritettiin me, mutta kun nää kauppojen aukioloajat on jotain ihan käsittämätöntä. Nyt ramadanin aikaan autokaupat menee perjantaisin (Suomen lauantai) kiinni iltapäivällä ja avaavat ovensa taas illalla puoli kasilta ja ovat yli puolen yön auki!

Hipsun elämään on tullu pientä piristystä. Ollaan vähän reenailtu tokoa. Tietenki heti ilman remmiä, naksua, suunnitelmia ja täydellisyyen tavoittelua. Kuhan tekee sinnepäin nii kelepaa. Nyt osaa pikkusen paremmin jo seuraamisen käännöksiä. Oikeestaan ennen ei osannu kääntyä yhtään, nyt on jotenki ite parantanu kontaktia, joten hokaaki helepommin kun käännyn. Liikkeestä maahanmeno ja seisominenki sujuu jo jollain tavalla ja paikalla pysyminen on nyt vaiheessa 70 sekkaa. Eihän meillä mitään häiriötä oo, muutaku rakennusmiekkoset, mutta ens kesänä on pakko saaha alokasluokasta yks ykköstulos. Nyt kun tässä vielä kokoajan kelit paranee (kylmenee) niin jospa sillä naksulla vielä hiotaan hommat kuntoon.

Kyllä se Hipsun elämä vielä enempiki kirkastuu ku muutaman viikon päästä kykenee meneen rannalle vanhaan malliin. Vinkistä viisastuneena suunnataan kyllä Jebel ali beachille. Siellä kun ei kuulemma oo poliiseja ollenkaan. Ei tartte niinku varkaissa olla koiraa uittamassa.

Jostain tuliki mieleeni, että jos ei oo mitään mielenkiintoista lukemista, voi käyä lukeen uutta älysuosittua blogia Sata naista. Rehellisesti sanottuna älytön idea, mutta käykää lukemassa lisää. Toinen blogi, mihin vasta törmäsin oli Sata kiloa pois-blogi. Tässä idea on ihan vaan laihuttaa sata kiloa pois, mutta koska se tietty etenee niin pirun hitaasti, olin jo unohtanu koko jutun. Oma laihutushan alkaa taas aamulla. Ostin tänään uuet urheiluhousut ja lenkkaritki kiiltelee vielä, joten ei oo ainakaan välineistä kiinni. Käyn tuossa kohta vielä heittämässä nuo vaahtokarkit roskakuiluun, ettei niitä saa aamulla enää kaivettua esiin. Avot, siitä se taas lähtee.

Jos haluaa kattella uusia koiraohjelmia, voi käyä täällä. Sieltä suosittelen 4-kokonaisuutta vesipelastusjaksoa, jossa on lopussa hyvinkin tuttu koira pääosassa. Ei muuten oo Quukille varmaan kerrottu, että on pikkuveli tilauksessa. Tosin siihen menee vielä vajaa vuosi.

Mutta nyt taas uuteen elämään, eikä siis nettiä enää puolen yön jälkeen. Paitsi tietty huomenna kun saa kattoo livenä kun sekä Niko että Maxine häädetään pois BB:stä. Veikkaan siis tuplahäätöä.
Ai niin, jos ei ihan mitään keksi tekemistä, kannattaa kävästä Älypäässä pelaamassa virhevisaa. Siihen jää satavarmasti totalisesti koukkuun aikaki viikoksi.

Ei kommentteja: