torstaina, lokakuuta 04, 2007

Saatiinhan ne neitin synttärit pietettyä. Reilulla viikolla niitä aiemmin siirrettiin ja eilen jo alotin leipomisoperaation. Lopetin sen yhen aikaan yöllä. Aamu meni taas niin kuin viimeaikoina on ollu tapana, että kun vikana hommana meen käyttään Hippoa ulkona niin vieraat tulee samaan aikaan toisella hissillä ylös ja ulkona totean autot pihalla nähtyäni, että lähetäämpä nopsasti takasi. Kukaan ei kyllä oo tainnu vielä uskaltaa käyttää niitä ovessa roikkuvia avaimia, vaikka ne on siihen vihjeeksi jätetty. Joo, jollain taas nousee karvat pystyyn, ei tartte kommentoida ;)






Mukavaa oli ja leikit suju. Ehkä 9-kuinen Kaarlo ei ihan vielä pysyny näien muitten juoksevien rinnalla, mutta kovasti se yritti. Kerttu ei kyllä tajunnu yhtään, miksi taas syyän kakkuja, mutta kynttilän se osaa jo tottuneesti puhaltaa. Huomaa kuvassa kärryjen sarviin kerätyt hatut. Sarvissa roikkuu nykyään aina vaan enempi tavaraa.



Tällä viikolla onki ollu harvinaisen vapaata, koska mies on pitäny 2 vapaapäivää. Toki se ei auttanu yhtään sitä tiistain naisteniltaan pääsyä. Hommia oli kasiin asti illalla, joten mun naistenilta huipentui Battutan vaatekauppoihin. Lähin kyllä täysissä tällingeissä autolla liikkeelle Kerttu kyytissä, mutta puhelu miehelle töihin murensi koko homman ja jätin menemättä. Aattelin eka ottaa neitin mukaan sinne syömään, mutta kummiski joku Luis Vuitton-tyyppi (jätetään tarkemmin selittämättä) olis paheksunu syvästi asiaa. Kovasti mulle kyllä yritettiin lastenkaitsijaa järkätä, mutta kelle mää uskaltaisin mussukkani jättää? Niimpä. No ehkä ens kerralla.. Oli muuten oikeesti häpeällistä olla avokaulainen mekko päällä ostarissa just ramadanin aikaan. Vasta luin lehestä taas pukeutumisohjeita, joissa ei suositella laittamaan päälle mitään läpinäkyvää, tiukkaa, olkapäät paljastavaa vaatetta. Yritin parhaani mukaan muka suoristella kaulusta tai olla jotenki muuten lytyssä. En kyllä kummiskaan vedä vertoja joillekki tietyn maan kansalaisille, jotka joskus vetävät kaiken pahasti yli.

Eilen oli siis koko perheellä vapaapäivä ja se käytettiin taas vesipuistossa loikoiluun. Mies herätti meät naisväen jo ysiltä (!) aamulla. Siis kuka sanoi, että lapsiperheet herää aikaste ja menee iltauutisten jälkeen nukkumaan? Vesipuiston parkkis ammotti tyhjyyttään. Ei yhtään muuta autoa ku meän. Oli niitä muitaki polskijoita sentään maksimissaan 20 yhteensä. Vessoissaki siivoojat nukku siellä käsienpesutasoilla paremman hommaan puutteessa. Aika luksusolo. Sai ihan yksin olla isoissa liukumäissä ja altaissa makailemassa. Nyt kun Kepakin osaa jo olla kellukkeillaan vapaasti, on homma itellekki aika rentoa meininkiä. Paluumatkan kruunas muutamat aasit, jotka olla pollotteli keskellä tietä.


Ei sais olla vahingoniloinen, enkä ookkaan... mutta kyllä lopullinen niitti onnistuneeseen reissuun oli se ruuhka, joka oli pakkautunu Al Khail roadille just siihen aikaan kun me sitä ajettiin. Onni vaan, että oli just vastaantulevien kaistoilla (3-4 kaistaa leveä tie). Otin kännyvideolla kuvaa minuutin verran siitä ruuhkasta, enkä ees tajunnu ottaa ihan alusta asti ja jouduttiin kääntymään ennen tukoksen loppua muualle, mutta vähän vertailua jonnekki Suomen "ruuhkiin".


Viime päivinä ollaan myös suunniteltu reissua jonnekki ulkomaille, esim. Thaimaahan. En vaan jotenki haluais lähtä Thaimaaseen uimaan ja ottaan aurinkoa kun sitä voi tehä täälläki. Haluaisin lähteä vaikka Pariisiin viikonloppumatkalle, mutta se idea ei saa yhtään kannatusta. Kaikista eniten haluaisin mennä Intiaan, koska se on tuossa aika lähellä. Jostain syystä sekään idea ei ota tuulta purjeisiinsa. Aika monet täältä jossain päin maailmaan käyvät reissussa, edes tuossa Omanissa, mutta me ei olla vielä käyty missään. Nyt vaan alkaa tuntua jo siltä, että jos pääsis vuojenvaihteessa Suomeen "väliaikaisesti pysyvästi" ei muuta tarttis.

Olin myös raskaustestiostoksilla tässä toissapäivänä. Se testi ei suinkaan tullu kyllä itelleni. Eikä se myöskään näyttäny positiivista. Testin tekijä oli kylläki tulokseen tyytyväinen. Minä en olis ollu.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Myöhäiset onnittelut Kertulle, ihana kuva hattu päässä...