tiistaina, helmikuuta 14, 2006

Ystävänpäivää!

Tänään on siis ystävänpäivä ja kylmä sellainen. Ulkona en ole paljoa nokkaa näyttänyt. Postin hain päivällä, en muuta. Odotin vauvalehteä, mutta ei. Kirkkolaiva se sentään tänne asti löysi tiensä. Sain myös sellaisen liberokerhon soivan kortin, jossa oli niin iso ääni, että säikähdin. Kortti on nyt roskissa.

Meillä on nyt vuokrasopimus saatuna Dubain asunnosta. Ensin se piti saada viime viikolla, sitten eilen aamulla 10.00, sen jälkeen iltapäivällä 17.00. Tuo viimeinen aika sitten toteutui. Ihan kiva. Nyt pitäisi niille muuttotavaroille enää saada 2 päivää lisäaikaa olla satamassa kontissa. Päästään muuttamaan tavarat 22. päivä ja kontti pitäisi olla tyhjä 20. päivä... Asuntoahan ei olla edes nähty sisältä, mutta samapa tuo. Mulle riittää se uima-allas, joka on ihan lähellä.

Kerttu kääntyilee jo niin innokkaasti selältä mahalleen, että pukeminen alkaa olla jo ongelma. Kakaraa pitää pitää kiinni, että hetken pysyy aloillaan. Ruokakin maistuu jo tosi hyvin. Kamalanhajuista porkkana-parsakaalisosetta on nyt maisteltu kaks päivää. Ite en kyllä söisi moista moskaa millään. Mummokin sanoi töistä tullessaan, että kauhea ummehtuneen haju täällä on, pitää viiä roskat.

Ei kommentteja: