maanantaina, helmikuuta 13, 2006

Uusi viikko

Taas alkaa yksi viikko lisää odottelua. Mutta nyt on jo matkakutinaa ilmassa. Hipon lupapaperi on jo olemassa! Nimittäin Mikko sai sen tänään käsiinsä ja lähettää sen nyt minulle Suomeen. Toivotaan, että kirje löytää perille tänne. Minun Dubaihin lähettämäni kirje ei ole vieläkään löytänyt reittiä perille. Mutta nyt on siis toivoa ilmassa, toivottavasti tämä ei ole huijausta.

Kerttu kääntyi eilen ensimmäistä kertaa selältä mahlleen. Monta viikkoa sitä onkin jo harjoiteltu, mutta ylimäräiselle kädelle ei ole löytynyt sopivaa paikkaa. Soseruokiakin ollaan jo maisteltu. Mustikalla aloitettiin, mutta sen saamasta negatiivisesta vastaanotosta viisastuneena vaihdettiin porkkanaan. Suu osataan jo aukaista ja johonkin se ruoka vaan katoaa. Ruokalappuun se kaikki ei jää, eikä naamaan.

Haaparannalla olisi ensi viikolla agilitykisat, jonne Hipon ilmoitin. Siellä on 4 starttia, mm. KV-startti. Oli niin halvat ilmoittautumismaksut, että ilmoitin silläkin uhalla, että lähtö tulee ja kisat jää käymättä. Ehkä se oli tämä juttu, joka vauhditti sitä luvan irtoamista. Ennemmin lähden matkalle kuin menen Haaparannalle, mutta kummatkin käy.

Olympialaisissa onneksi tuli pari mitalia eilen, vaikkakin henkilöille, joilta ei paljoa odotettu. Nyt siellä on menossa curlingkia, tosi mielenkiintoista... Yle 24:lla olisi naisten lautailua, mutta kun ei ole boksia. No, tulee se iltapäivällä kakkoseltakin.

Ei kommentteja: