torstaina, helmikuuta 23, 2006

Lähtö lähestyy

Enää yksi yö ja sitten nousee koneen nokka kohti mualimmoo. Huomenna perjantaina Kemistä kone lähtee 14.40 ja Helsingissä ootellaan kai 4 tuntia ja sitten jatketaan matkaa. Hippo pitää yrittää saada välillä boksista pois. En tiiä onko se mitenkään mahollista mutta yritetään. Muuten sillä tulee 12 tuntia boksissa oleilua.

Tänään kävin ostamassa paketin eloveenaa, Hipolle koiranmakkaraa, salmiakkia ja Marimekon servettejä. Siis en todellakaan käytä koskaan servettejä, mutta piti ostaa jotain suomalaista. Ja Kerttu sai punaisen matka-asun. Siinä on muuten leppäkerttukuvio, nyt vasta hokasin. Pakkaaminenkin pitäisi aloittaa, tai okeastaan tavaroiden karsiminen. Yhen ison kassin otan vain matkaan ja yks pienempi kassi. Vaunut lähtee mukaan, sen päätin.

Muutaman päivän ollaan oltu nettipimennossa. Yks urpo avasi tämän koneen ja yritti korjata tekemäänsä virhettä ja sai koko koneen ihan jumiin. Onneks vei sen korjatteelle omalla kustannuksella ja taas toimii, toivottavsti. Kukaan muu kuin tämän talon väki ei enää koske tähän koneeseen.

Mutta nyt aurinko paistaa ja meikäläinen alkaa pakata!

Ei kommentteja: