perjantaina, helmikuuta 17, 2006

Vanhojenpäivä

Kylläpä olen vanha! Kävimme katsomassa vanhojen tanssia ja laskeskelin, että omista tansseistani on kai 12 vuotta. Mentiin katsomaan serkkuni Heidin tanssia ja olihan siellä toinenkin serkkuni Jukka-Pekka. Hienot oli puvut ja kampaukset, Jukkiksenkin pitkähkö tukka oli ranskanleteillä hieman tommievilä-tyyliin. Kuvassa Heidi aitini puolelta ja Jukkis isan puolelta. Mutta oli kyllä tanssit muuttuneet siitä, mitä omat tanssiaiset oli. Näillä nykynuorilla oli useita itsekehiteltyjä tansseja nykymusiikin tyyliin, ei meillä ollut. Tai sitten muistini alkaa jo reistailla. Nyt kaikki paritkin esiteltiin nimillä heidän kävellessään lavalta tanssilattialle. Kerttu katto hoomoilasena sitä hommaa...



Dubain asuntoon pääsisi muuttamaan jo parin päivän päästä. Se on nyt kai tyhjä. Mikko oli käynyt kurkkimassa siellä. Asunto on rivarinpääty ja takapihalla oli nurmikin valmiina. Uusissa kämpissä takapihat on täynnä hiekkaa. Meillä oli lisäksi joitain kukkia istutettuna. Aloin heti suunnitella jotain pientä vesihommaa sinne pihalle. Tokkopa tulee koskaan toetutusasteelle.

Varasin eilen sm-kisoihin majoituksen. Kerrankin olen siis ajoissa. Yritin eka soittaa faksinumeroon, tietysti. Otin kahden hengen huoneen, jos vaikka joku uskaltaisi lähtä mun, Kertun ja Hipon kanssa samaan huoneeseen. Hotelliin siis. En ala kyllä kitsaileen majoituksessa kun on varmaan muutenkin vähän arabialainen meininki ens kesänä. Monet isot kisat koiran ja ehkä kävelyä harjoittelevan lapsen kanssa. Kauhulla jo odotan sitä. Jollain keinolla täytyy selvitä.

Viikon on kohta Torinon kisat kestäneet ja tuntuu, ettei siellä vielä ole mitään mielenkiintoista tapahtunut. Vaikka onhan siellä, mutta tuota jääkiekkoa saisi kyllä olla enemmän. Nyt siellä kyllä suomen naiset pelaavat, mutta jotenkin sitä mielummin katsoo miesten peliä. Naisten curlingkin on hieman kömpelönnäköistä. No pitää kattoa sitä mitä tulee, viikon päästä ei nimittäin ole telkkaria mitä kattoa. Mitähän siitäkin tulee ja kauanko voidaan olla ilman töllöä.

Ei kommentteja: