sunnuntaina, helmikuuta 05, 2006

Sunnuntaita

Mittarissa lukee melkein -30 astetta pakkasta. Tahtois jo kovasti sinne lämpimään ja nahkaa kärventämään. Radiossa kehoitettiin suomalaisiakin varovaisuuteen matkustaessaan mm. arabiemiraatteihin sen pilapiirroskohun vuoksi, mutta sinne meillä silti nokka kääntyy kunhan vaan Hipposkalle saadaan lupa. Tänään soitetaan sinne ministeriöön lupapapereiden perään ja kysellään, onko ne edes menneet perille. Jos syväjäädytys olisi mahdollista, Hippo-rukkaa odottaisi kahden vuoden pakastus.

Onneksi Mikko on löytänyt kaverin Dubaista ja kaverilla kanssa perhe odottaa Suomessa lähtöä. Heillä on kaksoslapset vajaan vuoden ikäiset. Dubain asuntommekin sijatsevat suunnilleen samalla alueella. Dubaissa on muuten noin 30 suomen nokialaista töissä, joten kotikieltä siellä ainakin kuulee.

Meillä Kerttu on päiväunilla. Sen pitää kai päivällä nukkua vähän univelkoja pois, että jaksaa taas yöllä syödä. Viime yönäkin kahden tunnin välein syötiin ja muissa väleissä tuttia laitettiin oikeaan paikkaan. Vähän äitiäkin jo väsyttää, mutta ehkä se joskus helpottaa.

Eilen oltiin katsomassa Leinosen Janitan agilitykurssia Tornion koirahallilla. Kiva oli olla kuunteluoppilaana, mutta ihme kyllä ei tehnyt yhtään mieli mennä omalla koiralla. Jotenkin sitä vaan on jo sisäistänyt, että seuraavat kisat on vasta sm-kisat kesäkuussa. Tuossa ylhäällä kuva Hiposta.

Nuita lentoboksejakin muuten voi keräillä. Löysin netistä tarjouksesta boksin ja tilasin sen. Liian pieni tietenkin. Tilasin uuden ja se on sopiva, mutta koska postikulut on niin suuret, en lähetä tuota ensimmäistä takaisin. Joten jos tarviit boksia (Clipper 4), minä myyn ;) Asiasta kymmenenteen, bikinitkin ostin viime viikolla. Jos vaikka omalla pienellä takapihalla niitä kehtaisi pitää.

Ei kommentteja: