lauantaina, marraskuuta 21, 2009

Joulutunnelmaa?


Tänään käytiin joulun avajaisissa Espoon Tapiolassa. Lämmintä kymmenen astetta, vettä tuli välillä ku aisaa ja nurmet vihertää. Ainakin siellä oli glögiä, pipareita, puuroa, pipareitten koristelua, joulukalentereita, pukki, poro ja muuta tunnelman luojaa tarjolla. Ei se kyllä silti vielä siitä lähe. Kunhan uuteen kotiin pääsee, niin siitä se lähtee! Ekat jouluvalot tulee samantien ikkunaan. Päivän kohokohta oli Katti Matikainen, joka on Kertun suosikki. Sitä varten tuonne Tapiolaan yleensä mentiinki. Sai neiti luistimetkin tänään, pitäis vielä terottaa jossain ennen käyttöä.



Eilen käytiin kattomassa päiväkännääjiä laivalla. Ollaan jo kauan naapurinmummon kanssa puhuttu Talliinnaan menosta ja eilen se toteutui. Naapurinmummu on 83v, sama tapaus, joka kävi meillä Dubaissa kahesti lomalla. Viimeksi se kävi New Yorkissa. Metallia polvissa ja olkapääkin varmaan kohta leikataan, mutta muuten ei ikä paina. Ite ostin vähän karkkia ja lähinnä Kertulle maatuskaa ja paitaa. Mummu osti normaalin lastinsa, eli vissiin 4 pulloa viinaa ja tupakkaa toppakaupalla. Ite se ei kyllä oikeesti käytä ees lääkkeitä. Kamalaa kyllä huomata usean suomalaisen, varsinkin naisen ryyppäävän aamusta lähtien koko päivän. Mitä järkeä on olla aamulla kympiltä niin sekasi, ettei muista ees käyneensä Tallinnassa?
Luin muuten netistä etukäteen, että Tallinnasta löytyy useampia kauppoja, jotka on myös Dubaissa, muttei Suomessa. Promod oli ainut kauppa, jonne menin tarkoituksella, mutten ostanu mitään. Muita Dubai-ikävän lievittäjiä on mm. Bershka, Mark & Spencer ja oisko TopShop.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kai olet ostanut Elvin sanoin "Kati Mattikaisen" pastilleja. Melkein tulee vauvakuume kun katselee tota videota, onneksi vain melkein.Tuparikutsuja odottelee Tanja