torstaina, marraskuuta 19, 2009


Auton remppa maksoi yli tonnin, eikä menny mihkään takuuseen. Jos ei Dubain päästä tule mitään korvauksia, ei tähän talouteen enää volvoja hankita. Auto on kuitenkin melko uusi ja suht kallis alunperin. Kilvet on saatu laitettua kumpaankin autoon kiinni ja tarrarekkarit roskiin heitetty. Jännityksellä ootin, että mikä kirjainyhistelmä sieltä tulee ja hyvä sieltä tuli. Peräkkäiset numerot on meän autoissa ja kirjaimet on SLZ. Vielä kun saisi mun autoon penkinlämmittimet ja takalasin lämmittimen toimimaan. Toisaalta ei tässä 7 asteen lämmössä vielä pylly palellu.


Asuntokaupat on nyt tehty kirjaimellisesti. Tämä koti meni jollekin 24-vuotiaalle pankkineitille ja hänen kultaiselle noutajalle. Me käytiin Ompussa istumassa 2 tuntia ja kirjotettiin nimiä niin per.....sti. Meistä tulee siis Kirkkonummelaisia. Uusi koti on 2-kerroksinen rivari Sundsbergissä. Ei pääty eikä isoa pihaa. Seinänaapureina on tuttuja ja asunto on uusi. Laitatetaan sälekaihtimet ja yks lisäseinä ennen kuin muutetaan, joten ens viikon torstaina on sitten muuttopäivä. Maanantaina saahaan muuttolaatikot, jotka jonkun pitäis täyttää. Ukot tulee sitten kantamaan ja kuskaamaan. Niin ja en ole vaihtamassa seuraa KKK:ksi. Ainakaan vielä. Enkä hanki bortsua. Ainakaan vielä.


Kisoissa käytiin viikonloppuna kahen startin verran. Eka radalla tosi vaikea kepeillemeno, ainakin henkisesti vaikea. Hyvin se kohta meni, muttei Hippo pysyny loppuun asti kepeillä, meni jo putkeen joten hylly. Rimakin oli tainnu jo tippua ennen sitä. Toinen rata aika hyvä, mutta ohjaaja (siis minä) seiso aivan järettömässä paikassa heti alussa. Ainakin sen suhteen järettömässä paikassa, ettei koira ole mikään mestarihyppääjä. Toka rima alas, muu rata hieno. Aika täysin sama ku voittajalla Rallilla. Olo oli kyllä surkea kisojen jälkeen. Varsinkin eilisten reenien jälkeen surkea vasta olinkin. Muut vetää jotain hienoja saksalaisia ja jaakotuksia ihan tuosta vaan. Mulla ei koira osaa ees kiertää hyppyä takaa. Mutta joskus koitan oloani parantaa sillä, että Suomalainenkin (Jari) ohjaa aika perusohjauksella ilman turhia hössötyksiä ja on sentään maailmanmestari ja moninkertainen Suomen mestari. Hipon tassut on edelleen huonossa kunnossa. Nyt sentään aukeaa vain takajalkojen yhet varpaan välit. Eilen teippasin reeneihin sukat takajalkoihin, mutta ei ne nyt sentään maalarinteipillä kiinni pysy.


Sitten osioon: lapset. Hemppa käpsyttelee aika hyvin ilman kenkiä. Se vetelee jo huoneesta toiseen ilman kaatumisia. Vasta se oppi juomaan nokkamukista ja alkuviikosta alko vilkutteleen. Ei viitti ees verrata neitin kehitykseen, mutta kukin taaplaa tyylillään. Sen verran imetysnatsi olen, että edelleen imetän ja ootan kirjaimellisesti siihen 24. päivään, jolloin sitä vois siirtyä lehmänmaitoon. Isosisko kyselee joka päivä, että milloin se joulu on. Kerhoon jää tosi mielellään, ei tartte sitä enää väkisin vetää autosta ulos... Keskiviikkona kerhon 14:sta lapsesta paikalla oli 4 sitkeintä sissiä. Muut on joko kipeenä, lomalla tai oottamassa neljän seinän sisällä rokotuksen vaikutusta, mikä tuntuu aika käsittämättömältä.

Ei kommentteja: