torstaina, marraskuuta 26, 2009

Elämä pakattuna, taas


Elämäni 14:sta muutto alkoi maanantaina ja se huipentuu huomenna aamulla kasin aikaan kun muuttomiehet tulee kantamaan nuo 55 pakattua lootaa. Tilattiin reilusti arvioitua enemmän bokseja, mutta niin ne vaan kaikki taitaa tulla täyteen kun aamulla vielä pakataan loput. Molemmat autot on täynnä tavaraa, jotka menee joko vaatekeräykseen, kirpparille tai jonnekki kippojen ja kuppien osto- ja myyntiliikkeeseen. Molemmat kaks varastoa oli tupaten täynnä tavaraa, lähinnä miehen mummon kristallilaseja yms. No ei sentään pelkästään niitä, mutta voi pojat, että jollain voi olla paljon tarvetta pikkupikkulaseille. Haluaisko joku pari taulua? Tosi hienoa mummukamaa.


Näin viime yönä unta, että Dubain Terhi oli raskaana. Hällähän on vasta 5 lasta. Samoin näin unta, että Satu muutti miehensä ja Carloksen kanssa takasi Suomeen.


Mutta nyt meinas unohtua tärkein juttu! Hermanni täytti vuojen eilen! Juhlia ei ole ollu minkäänlaisia, mutta koitetaan leipoa kakku ens viikolla uuessa kodissa. Postissa sentään tuli Hempan eka synttäripaketti mummulta.

4 kommenttia:

TerhiK kirjoitti...

APUVA...ala sellaisia unia nae :D

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä muuttoon ja onnea Hermannille! Tanja

Anonyymi kirjoitti...

Onnea 1-vuotialle Hermannille!

T: Mouhislaiset

Anonyymi kirjoitti...

Auts! Niin millonkas me muutettiin?
Voi Herkkua, Onneksi olkoon ja Iso-siskolle ihan hirmusesti terkkuja!
Satu ja Carlos

p.s.Sanoin eilen Hipon nimen Carlokselle ja se sai hurjan kohtauksen...törkeetä kiusaamista, tiedän!