sunnuntaina, joulukuuta 14, 2008

Joulua pukkaa taas



Kolmas joulu tässä maassa lähestyy. Joulukortit on lähetetty, jopa yheksän kappaletta tänä vuonna. Yks vielä oottaa osoitetta, mutta onhan se joskus perillä. Toinen erä pipareita on aloitusta vaille valmis... Torttuja en oo ees aatellu. Kuusi sentään on koristeltu jo joku aika sitten, jokohan siitä mainittin? Yks ainut paketti lähti Suomeen koneella jopa ajoissa ja tänään tuli Suomesta yks paketti. Wafi-ostarissa ei kuulemma tänä vuonna ole pukkia ollenkaan, joten aika vähissä on tämä joulun vietto. Yhessä kaupassa sentään soi joululaulut. Ajattelin, että mentäis jouluaattona johonki hotelliin syömään. Sitä tosin olen suunnitellu jo sen pari vuotta, mutta suunnitelun asteelle on jäänynnä. Viime vuonna paistoin itte kalkkunan, joka kuivu niin, että koira sai syyä sen kokonaan.

Ai niin, Kerttu sai joulupukilta kirjeen! Tilasin sen muutama viikko sitten netistä ja nyt se saapui. Veti hymyn korviin asti kun isi sen kirjeen luki. Oli niin kiva yllätys, että minä en ees saanu nähä koko kirjettä. Muuten joulu tulee aika huomaamatta. Nyt on ollu niin paljon lomaa ja vapaata kaikilla, että arki on menny iha sekasi. Siihen vielä kolmet Kepan kavereitten synttärit viikon sisään niin avot.

Pikkumies on alkanu vähän seurusteleen. Kattelee silmät suurena ympärilleen ja vääntää kakkaa. Toissayönä heräs viien aikaan, eikä sen jälkeen enää paljoa nukkunut ennen puolta päivää. Pikkutorkkuja sylissä välissä. Tänään sentään seiskan aikaan noustiin vasta. Tämän päivän synttärit siltä meni kyllä autokaukalossa nukkuessa ihan ohi.


Eilen käytiin lasten kanssa kattomassa esteratsastuskisoja keskellä aavikkoa. Ratsastuskeskus oli muuttanu 50 kilsaa keskelle ei mitään. Kerttu pääsi elämänsä ekaa kertaa poniratsastukseen ja oli kivaa. Niin kivaa, että koitetaan joskus päästä ihan tunneille asti. Taitaa ikää vaan olla hiukan liian vähän.




Annoin lopulta periksi, että meille hankitaan siivooja. Oven alta on pukattu lappu jo ajat sitten, että joku ettii osa-aikatyötä. Mies soitti ja sopi seuraavalle päivälle tapaamisen. Ootin 1,5 tuntia sitä eukkoa ja otin imurin omaan käteen. Ei ole vielä ketään tullu pimputteleen. Ovikelloa käyttää ainoastaan dvd-myyjät, joita on nyt muutaman illan ajan riittäny. Tulevat illalla jopa kymmenen aikaan pimputteleen. Panin ovikellon viereen lapun, että "no dvds, thank you!", mutta tuskin ne ees osaa lukea. Toivotaan, että osaavat.



Annoin myös periksi tässä neitin tarha-asiassa. Käytiin reilu kuukausi sitten tutustumassa yhteen tarhaan, jonne saa lapsen viiä silloin ku siltä tuntuu. Soitin tänään ja sovin kokeilukerran huomiseksi. Neiti itte haluais oppia englantia ja ainakin nyt sanoo, että uskaltais jäähä sinen tarhaan vaikkei mitän ymmärräkään. Katotaan huomenna uusiksi. Muutenkin aattelin (huom. aattelun tasolla vasta), että kävisin kyseleen ens syksyksi neitille oikeaa tarhapaikkaa.

Nyt tässä suunnittelen, että pitäiskö ottaa ja maksaa mtv 3:lle siitä hyvästä, että näkis idolsit suorana illalla? Ei maksa ku 3 juuroa ja ainaki kuvittelen, että ne näkyis ihan normaalisti. Taian maksaa ja ottaa riskin. Mutta Koop se silti voittaa. Sen oon tienny (tai toivonu) jo alkukarsinnoista asti. Sehän on kuulemma aikuisten naisten suosikki. Niin, täytinhän mää sitäpaitti vuosiaki tässä pari päivää sitten.

Dubaissa voi nyt ainaki lasketella ja luistella ostareitten sisällä. Eilen sanoivat uutisissa, että Mirdifiin (yks kaupunginosa) tulee ostari, jonka sisällä voi kokeilla indoor skydivingia! Miten lienee se tehään...
Noi muutamat mustavalkokuvat on taas Karppisen Terhin otoksia. Mahakuva on otettu raskausviikolla 37+6, eli 4 päivää ennen operaatiota. Pikkuveijaristaki on Terhi ottanu jo ison satsin kuvia, joista ainaki makupaloja nähneenä tuli ihan huippuja.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää Joulun TaikaAikaa sinne kaukomaille.
Kävinkin Google Earthilla siellä silemassa ja katselemassa vähän nähtävyyksiä. On siellä erikoisia rakennelmia. Ja paljon.

Terveiset isosiskolle ja pienelle miehelle toivotteleepi Tervolan poppoo!
Vai sai Hippo joulukalkkunaa- voi onnen päiviä.