sunnuntaina, joulukuuta 07, 2008

Eid mubarak!



Nyt en uskalla sanoa, mitä varten me täällä vietetään vapaapäivää, kuitenki joku oikaisee asian ystävällisesti. Meillä on kuitenkin joku Eidin tapainen yleinen kolmen päivän vapaa viikonlopun jatkeeksi. Jokainen neliö ostareissa on pakattu ihmisiä täyteen, ihan kuin olis jotkut isot alet. Alet on kyllä aika monessa kaupassa, oikeat isot alet alkaa tammikuun puolivälissä kun alkaa shopping festival. Saiskohan siihen mennessä vähän kiloja pois ja vois ostaa oikeesti jotain sopivaa? Onhan tässä jo kahessa viikossa kymmenen kiloa lähteny. Seuraavat kymmenen on rasvaa, joka ei pelkällä olemisella lähe.



Pätkä syö ja kasvaa vauhdilla. Tänään käytiin lääkärissä ihan vaan tarkistuksessa. Napaa piti "polttaa" jollain tikulla, se kun vuotaa. Vuoto on kans kyllä ihan normaalia, mutta niin näytti olevan se polttaminenki. Toinen silmä vuotaa jotain töhnää, mutta sekin on ihan normaalia. Pitää kuulemma vähän hieroa sitä kyynekanavan kohtaa, että kaikki töhkä tulee ulos. Painoa oli jo 3,8 kiloa, joten 600 grammaa sairaalasta lähön jälkeen, liekköhän pitää paikkansa? Pituuttaki oli jo huikeat 56 senttiä, eli 3,5 senttiä kahessa viikossa??? Pientä vattaoiretta taitaa olla, kakka ei ihan pärähä enää niin helposti ku ihan alussa. Nukkumaankaan ei enää mennä ihan vaan niin että syyään ja nukahetaan jo tissille. Vähän pitää vastaan sanoa ja eilen vähän enemmänki ku vähän. Mutta summa summarun, pätkä on erittäin helppo pikkuvauva. Aloin jo suunnitteleen iltatähteä viien vuojen päähän. Hah.


Keminmaan pappa käväs viikon visiitillä ja oli hyvänä apuna kärryjen nostelussa yms. kantelussa. Vika päivänä käytiin Moen valet parkingissa bongaamassa kalliita autoja ja olihan niitä. Riittää Keminmaan Teboililla pojille kertomista. Hopea Rolls Royce oli kyllä upea, samoin nuo mustat Bentleyt. Oli siellä kaks Ferrariakin vierekkäin. JBR:ssä nähtiin myös kaks Lamborghinia kylki kyljessä.
Eilen illalla katottiin linnanjuhlat livenä netistä telkkuun yhistettynä. Hienot on systeemit nykypäivänä. Tänään kaivettii joulukuusi pölyjen alta ja kasattiin sekä koristeltiin se. Pipareitaki leivottiin tässä yks päivä, mutta sitä taikinaa en kyllä enää tee. Ihan piparksi ne meni!
Pipariksi on menny varmaan osalta turisteista auringonotot. Täällä on satanu nyt ties kuinka monta päivää putkeen, ei nyt koko päivää, mutta vähän väliä. Kamalat ukonilmat koettelee öisin ja aamulla saa jännittyneenä mennä parkkihalliin kattomaan, kuinka paljon sitä vettä sitten tuli. Just kertoivat telkussa, että autodromen autokisatki peruutettiin, koska välillä oli tiellä vettä metrin verran. Jos matkakatalogissa lukee, että viis päivää keskimäärin vuojessa sataa, ni eihän viemäreitä kannata rakentaa?

Ei kommentteja: