lauantaina, lokakuuta 25, 2008

Vieraita tulee ja menee

Auto saatiin viikossa kuntoon ja kaikki meni takuuseen! Loistavaa. Suhattu ollaan siis ees ja taas, me naikkoset isolla ja mies pienellä purkilla. Näinhän se menee oikein. Syksyn eka vieras kerkes jo tulla ja mennä ja viime yönä oli vaihto. Milla siis lähti ja tilalle tuli miehen kamu Teemu naisystävänsä kanssa. Millan kanssa päästiin hyvään vauhtiin turistioppaan hommissa. Viikossa käytiin seuraavat paikat, jos kaikki muistan: moe ehkä 3 kertaa, battuta 2 kertaa, mercato, riikinkukkopaikka, downtown burj dubai, marina, madinat, kulta- mauste ja tekstiilisoukit, gold and diamond park, antiikkimuseo, ikea ja festival city, koiralenkki aavikolla, eläinkauppa, hard rock cafe, atlantiksen akvaario, dreamland-vesipuisto, viinakauppa, kamelibongaus nad al shebassa, flamingopaikka oli kiinni, pari kertaa simpukassa (kuten sienessä ;). Oliskohan siinä suunnilleen kaikki. Dubaista tuli koettua ruuhkaa tyyliin yks liittymä alhaalta ylös 20 minuutissa, yhtään kolaria ei nähty (todella kummallista). Saaliina Millalla ehkä 600 kuvaa. Kyllä siinä varmaan sai jonkinmoisen käsityksen tästä ikuisesta raksatyömaasta.


Majatalo sulki ehkä kolmeks tunniks ovensa ja avas ne taas. Näitten vieraitten kanssa otetaan rennommin, koska tilauksessa oli aurinkoa ja lomailua. Tosin kun kerrottiin, mitä täällä on, totesivat, että eivät kerkeä kaikkea haluamaansa näkemään. Luultavasti ainakin turistibussiajelu, vesipuisto ja aavikkosafari kuuluu ohjelmaan. Tällä viikolla siis ollaan mekin välillä kotona ja Kepa saa koittaa päästä nuhastaan eroon. Käsittämätöntä, mutta jossain se on paleltunut. Ulkona pystyy jo olemaan jonkun aikaa ihan siedettävästi.


Ite kävin lääkärissä pari päivää sitten ja nyt mennään sitten yks kätilökerta per viikko -tahtia loppuun. Sitten kolmen viikon päästä on vika lääkäri ennen operaatiota. Kaikki tuntu olevan kunnossa, verikokeita otettiin taas ja buukkaus sairaalaan on tehty. Tällä viikolla pitäis käydä tutustumassa paikkaan kaiken varalta. Ohjeena oli, että vähäisenkin verenvuodon kanssa yöllä suoraan sairaalaan, päivällä eka soitto klinikalle. Vaavilla olis painoa nyt 2,2 kiloa, joten selviää kyllä kunhan ajoissa pääsee pihalle.

Viime viikosta päällimmäiseksi jäi vesipuistossa yltiösuojeleva asenne henkilökunnalta. Mahani kanssa en päässyt yhteenkään liukumäkeen, vaikka kovasti yritin. Osoittivat aina vaan sitä kellunta-allasta.. Kultasoukissa koitin saaha Kertun kärryjen kanssa hissiä varmaan kymmenen minuuttia, mutta se oli aina täynnä. Lopulta meni herne nenään ja sanoin Millalle, että nyt mennään nuita liukuportaita. Että mee sää eeltä ja mää ryntään perään. Ehkä 2 porrasta kerkes mennä kun vartija nappas kätensä stop-nappulaan ja portaat seis. Viittas meät pois portaikosta. Meinas tulla pari valittua sanaa, mutta sain nieltyä ne. Ei muuta ku takas oottaan hissiä. Kertun lausahuksista paras oli autossa luettu litannia: "Äiti, isi, Hippo ja ilmastointi." Mitä se liekään tarkoittaa?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

En muista oletko tehnyt tämän jo, mutta haastampa silti...

Viisi omituista tapaasi.