keskiviikkona, lokakuuta 15, 2008

Liian kylmää... ja kosteaa

Kylmää on ollu siinä mielessä, että eka flunssa pukkas päälle ja nyt saa niistää oikein urakalla. Neitillä myös on sukat tänä yönä jalassa ja sekös aiheutti sille ittelleen naurun kiherrystä... Kosteus pukkaa joka reistä sisään kun tuonne ulos astuu. Lämpötilakin lopetti laskunsa ja on aika nihkeetä vielä iltaisinkin. Eilen silti oltiin aamupuistossa ja eka tunti ysistä kymppiin oli tuskaista kunnes alkoi tuuleen. Sen jälkeen seuraava tunti meniki ihan kohtuullisesti.

Tänään jatkui tuo out of stock-ketju, joka täällä on aika yleistä. Meinasin nimittäin suunnilleen päästää housuun kun käytiin Lulussa kaupassa (joka on siis iso marketti) ja kysyin suodatinpusseja. Ne oli loppu, tulee ehkä huomenna.

Autotilanne näyttää jo paremmalta. Vuokra-Yariksella päästellään meneen, oma auto oli jo yks päivä kunnossa, kunnes kysyttiin, että onhan se ilmastointiki korjattu, no ei ollu. Toivottavasti huomenna saatais. Tänään ja huomenna olis ennakkoäänestys tuolla saan (kuka tajuaa taas tätä?) kilsan päässä Abu Dhabissa suurlähetystössä, tai ainaki sen paikan arvelen oikeaksi. Aika vaikeaksi on kyllä tämä taas tehty. Miks ei se voi olla täällä Dubaissa, missä on kuiteski paljon enempi suomalaisia ku siellä maan pääkaupungissa? Tuskin monet lähtee äänestään, töissä olevat ei ainakaan pääse, koska aika on aamu ysistä kolmeen tai neljään. Ite voisin lähteä, jos se isompi auto saahaan ajoissa. Tulee niin huono omatunto, jos nyt jättää toista kertaa elämässään äänioikeuden käyttämättä. Silloin eurovaaleissa äänestyspaikka oli ihan jees, etes samassa kaupungissa.

Koiralla sentään juoksu loppu, eikä tartte enää pöksyjä laitella. Nyt sieltä takapuolesta vaan tulee kaikkea muuta sontaa, siis sitä itteänsä. Uskomatonta, mutta totta, ettei 5-vuotias koira ole sisäsiisti vieläkään. Sentään se käy aina samassa paikassa, Kertun huoneen matolla. Sinne on vieraitten hyvä majoittautua ;)

Ei kommentteja: