lauantaina, maaliskuuta 29, 2008

30:n riisi vai mikä?

Riisiä kai pukkaa. Ihme mielialanvaihteluja, ei ollenkaan ittelle tyypillisä. Kai... Monta kertaa oon ollu niin sanotusti valmis vetämään itteni narun jatkeeksi tai jonkun muun. Hipon lentovalmistelut ei ollenkaan auta tässä asiassa. Soitin viimein Austrian airlinesille ja taas kerran mietin, kuka tässä ei osaa englantia, minä vai inkkarivastaaja? Vaikka mun kielitaitoni onkin edelleen ehkä kutosen luokkaa (lukionumerosta yks parannus), se mies siellä langan toisessa päässä... Monen "anteeksi, voisitko toistaa" lausahuksen jälkeen puhelun anti oli se, että kannattais lentää suoralla lennolla! Sata kertaa mainitsin, että tiedän joo, mutta kun niitä nyt ei vaan ole tarjolla. Loppukaneetti oli suositus lentää KLM:llä. Melkoista asiakaspalvelua. Taisivat juuri menettää Väyrysen perheen asiakaslistaltaan. Miekkonen mainitsi vielä, ettei usko Wien-Helsinki-koneen edes ottavan eläimiä kyytiinsä. Soitin sitten KLM:lle ja ihan eritasoista palvelua. Sanoivat ottavansa asiasta selvää ja soittavansa takaisin. Lähes 2 tunnin päästä soittivat ja kertoivat cargokuljetuksen maksavan noin 500 euroa. Jos tuo on oikeasti se hinta, niin halvalla menee.

Eilen olin reeneissä, aika kummaa kyllä kertoa olleensa reeneissä, mutta sitä ne kyllä nykyään on, alkeelliset kylläkin. No mutta siis siellä tuli puhetta asiasta ja kyllä vaan siellä väitettiin, että ainoastaan UAEhen tultaessa tarttee käyttää cargoa. Parasta marssia sinne cargo villageen joku päivä ja mennä kysymään lopullinen niitti asiaan.

Tätä riisiä ei myöskään parantanut se, että oma pikku kullannuppuni, mussukkani puraisi ensin nukenkärryistään palasen ja sen jälkeen mun lahkeesta! Kielsin siltä kiusaamasta jotain kaveria ja se sitten purki ahistuksensa mun reiteen. Onneks ei menny omaan nahkaan asti, lähti vaan palanen kangasta, sellanen parin sentin palanen. Muuten se on kyllä ollu kiltti. Sain itteäni niskasta kiinni tässä yhtenä päivänä ja kävin kahella suomilääkärillä, että lähes joka reikää on nyt tutkittu. Jatkotoimenpiteinä nyt tulee sitten mm. verikokeita, mammografiaa ja juurihoitoa, auts! Mutta ei mua siis mikään vaivaa. Mutta asia oli siis se, että lääkärit ja henkilökunta muutenkin olivat niin hämmästyneitä kun äitiä tutkittiin, niin Kerttu istui hälle osoitetussa tuolissa ihan hiljaa paikoillaan niin kauan ku tartti. Kuulemma muut lapset vaan itkee lääkäreissä. Ehkä se johtuu ensinnäkin niin kiltistä ja rauhallisesta perusluonteesta ja siitä, ettei ole ollu vielä kuin yksi paikka, jonne en lapsen kanssa ole menny yhessä, kynsihoitola siis.

Ja Dubaissahan taas tapahtuu. Pari päivää sitten valtava savupilvi valtas kaupungin. Aamulla oli syttyny tulipalo laittomassa ilotulitevarastossa, jossa tottakai oli myös räjähtänyt. Pari miestä kuoli, jokunen loukkaantui, noin 100 varastoa palo poroksi ja jumalaton savupilvi leijui joka paikassa koko päivän.

Ai niin, tänään pitäisi muistaa illalla kasilta sammuttaa kaikki valot. Dubai osallistuu johonkin maailman sähkön säästöhommaan sammuttamalla valot ja himmentämällä tienvarsivalojakin 50 prossaa.

Pientä ilon aihetta on ollu lukea pääsiäistuloksia agikisoista Suomessa. Yks viimeksi Suomessa käydessäni "vau"-kommentin aiheuttanut koira oli noussut kolmosiin. Se oli niin mahtava!

Ei kommentteja: