keskiviikkona, lokakuuta 31, 2007

Kiire helpottaa elämää


Kyllä se on kiire ja suklaa, mikä surut saa unohtamaan. Mies kun lähti sunnuntaina, on elämä ollu sen jälkeen aika liitoa. Päikkyjen jälkeen käytiin puistossa ja kauppareissulla. Maanantaina oltiin kirkon järkkäämässä leikkiryhmässä Jebel alissa. Aivan loistava paikka, jossa ei kyllä mistään hoksaa olevansa kirkossa. Iltapäivällä oltiin suomi-koulussa muskarissa, josta auto kiiruusti kyytiläisiä hakemaan ja nokka kohti outlet mallia. Sieltä iltamyöhään välillä kotiin nukkumaan. Tiistaina aamulla hakemaan toisia kyytiläisiä ja rannalle muutamaksi tunniksi. Päikkyjen jälkeen Einarin 3-v-synttäreille, josta kiireesti vaatekaapin kautta taas hakemaan kyytiläisiä ja Marina walkille räpiköimään vesihommiin. Jätskibaarin ja ruokakaupan kautta kotiin. Tänään meno jatkui, aamulla kyytiläiset marinasta, autokaukalon haku springsistä ja eikun ruuhkaan istumaan perse hiessä, päämääränä tekstiili soukki ja abralla kultasoukkiin. Nyt on laps nukkumassa vihdoin ja äiti hetken hengähtää. Iltapäivällä on varattuna vieraille manikyyrit ja vähän shoppailua.

Huomenna vois tähätä siihen, että ehtis kunnolla ruokakauppaan ja tekis jo jotain uutta ruokaa. Tarkoituksena oli siivota kämppä kunnolla, ostaa kukkia vaasiin ja tehä joka päivä jotain kunnon ruokaa kun mies on poissa. Nurkat pysyy kunnossa kun yks sottapytty on vähemmän. Samoin ruokaan saa laittaa niin paljon sipulia, juustoa ja vaikka tomaattia kun haluaa. Siivoukset on tehty, mutta ruoka ei. Kukatki on vielä kaupassa.
Ei meillä omia vieraita ole, mutta yhellä toisella perheellä on. Vieraat ei kerinneet paluukoneeseen, koska kattoivat päivämärän väärin. Isäntäperheen miehen taas piti lähtä työreissulle ja isäntäperheen naispuolinen henkilö on ollut täällä vasta 2 viikkoa asumassa, joten seudut ei oo ihan tuttuja. Oon siis vähän autellut ja ollu turistioppaana. Ihan mukavaa hommaa. Vierailla on lähes Kertun ikänen tyttö ja ne meneeki ku paita ja peppu. Varsinkin eilen oli superhyvät leikit marinassa suihkulähteillä. Hyvin siis kuluu omakin aika. Ei mene enä ku kaks yötä ku isi palaa maisemiin ja aloittaa viikon loman.

Ei kommentteja: