torstaina, helmikuuta 15, 2007

Muuttomiehiä ootellessa

Muuttomiehiä ootellessa... Aamu oli hyvä aikaansannos pitkästä aikaa. Herättiin koko porukka seiskalta aamulla ja vietiin mies töihin. Ajelin samantien ettimään Umm suqeimin spinneystä. Löytyihän se, vaikka vähän kesti. Menin ostamaan lippuja tenniskisoihin, joihin myös Jarkko Nieminen on tulossa, ainaki vielä. Naisten pelit on ensin ja sitten miesten pelit. Ainoat liput, mitä niillä oli myynnissä enää, oli miesten alkuerien pelit. Sama se mulle, miesten peliä sinne haluaisin mennäki kattoon, mutta oishan niitä naisiaki voinu käyä, kun ei kumminkaan oo parempaakaan tekemistä. Ainaki kuvittelen, että kärryjen ja Kepan kanssa se ei olis mahottomuus. Ostin sitten ihan ekalle ja tokalle miesten pelipäiville 2 lippua. Ei ollu hirvee satsaus, 4 lippua yhteensä 120dhs, yks lippu siis noin 6 euroa. Muita tulevia tapahtumia olis myös mm. Shakiran ja Iron Maidenin konsertit. Tuo Iron Maiden, vai miten se kirjuutetaan, on sellasessa Desert Rock-tapahtumassa, jossa piti olla myös Suomesta Children of Bodom, mutta joku niistä hepuista tais murtaa kätensä, joten ei Suomilippuja näkyvissä.

Joo, mutta siis aamulla lippujen oston jälkeen kurvattiin uuelle asunnolle. Vielä oli kovin keskeneräinen, hirveesti rakennuspölyä joka paikassa ja leikkihuone sekä uima-allas ammottavat tyhjyyttään, samoin kuntosali. Jos kesään mennessä saavat ne valmiiksi. Sain asuntoon läjän lisää avaimia ja sekin selvis, että tulemme asumaan Al Barshassa. Kysyin securitysetältä tarkkaa osoitetta nääs. Talossahan tulee olemaan securitymies vartioimassa 24h/vrk, kuten täälläpäin on tapana. Pitäisköhän tarjota vaarallista varjeluskoira-Hippoa sille joskus kaveriksi?

Niin siis asunnolta kurvattiin sitten leikkipuistoon, jossa leikittiin taas muitten meidien kanssa, siis lastenhoitajien. Ei ollu paljon puhumista. Kerttu meni nukkumaan noin kahtatuntia normaalia aiemmin, kun yritin saaha jotain järkeä tämän päivn kulkuun. Muuttomiestenhän piti alunperin tulla aamulla ysiltä, mutta siirsivät tulonsa kahteen. Ja nyt vähän yli kahteen...

Selvis sekin tuossa eilispäivänä, että meillä loppuu tämä vuokrasopimus vasta ens viikon puolessa, ettei mitään hätää alta pois.

Aiemmin kehuin sitä Babel-elokuvaa. Mies oli käyny saman pätkän kattomassa elokuvateattereissa meän ollessa Suomessa. Kysyin sitten yks päivä, että eikö olukki hyvä elokuva? Vastas, etta aivan paska, eihän siinä ees tapahtunu yhtään mitään. Mun mielestä siinä tapahtu kokoajan. Makuasioista ei voi siis kiistellä.

Kone sammuu kohta, seuraavan kerran kirjoittelen toivottavasti uuesta kodista, kunhan sinne nettimiehen saapuu.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sillälailla ne aikataulut yleensä pitää...
Hella ei jäänyt autoon jumiin, puutarhuri polo pyöräili ohi 5 min ihmettelyn odotuksella, nosto avuksi siis.
ONNEA UUTEEN KOTIIN!

Anonyymi kirjoitti...

Näitä sinun sivuja on niin mukava käyä lueskelemassa. Siellä on jotakin sellaista, etti meikäläinen oikein etes ymmärrä.En ole etes varma, lähteekö tämä koko posti sinne kameleitten maahan olleskaan. Kertun miehelle syntyi pikkusisko Kaisla( 4,4 kg ja 53 cm). Ei mikkään kovin pikkuinen.
Toivottavasti teän nukkumiset on paremmassa jamassa jo.
terveiset tervolan sakilta kolomelta koiralta ja ämmiltä