torstaina, helmikuuta 01, 2007

Loppu lähestyy

Siis "loman" loppu lähestyy uhkaavasti. Huomenna nousee Kemi-Helsinki-kone ilmaan ja sunnuntaina matka jatkuu kohti Dubaita. Sen kyllä tietää, onko mukava palata Dubaihin? On. Mutta kummassa on kivempi asua, Suomessa vaiko Dubaissa? Tällä hetkellä Dubaissa. Tämä kylmyys rajoittaa ihan älyttömästi elämistä. Miten sitä on 30 vuotta selvinny pakkasesta. Aina tarttee pukea ihan hulluna. Jos Helsingissä asuis, ei tarttis ihan näin paljoa. Onneks huomenna lauhtuu, tänään on vielä -15, joten ulos kyllä tarkenee mennä. Jos vaan viittis...

Neuvolassa käytiin tänään. Meinas usko loppua omaan muistiin. Kerttua ei löytyny tietsikalta ollenkaan ja epäilin jo unohtaneeni oikean syntymäpäivän. Neuvolakorttiahan ei tietysti ollu mukana, joten piti soittaa miehelle ulkomaille ja varmistaa sos-tunnuksen loppuosa. Ollaan me Keminmaan neuvolassa aiemminki käyty, mutta eivät näköjään ole uskoneet, että tullaan useamminkin käymään. Neiti on nyt 1v4kk, pituutta 80cm ja painoa 10kg. Pieni se mun mielestä on, mutta keskikäyrällä menee. Rokotuskin saatiin ilman itkua, seuraava piikki tulee vasta 4-vuotiaana.

Sain ohjeeksi siirtää Kerttu omaan huoneeseen nukkumaan. Valitin taas vähän nukkumisen vaikeuksista. Viime yönä nukuttiin 22-06.45. Aika vähän se musta on. Vali vali. Nythän se taas sitten nukahti puoli 12 jo päikkäreille. Toinen ohje oli aloittaa ne d-vitamiinitipat, jotka oon sujuvasti unohtanu. Helsingin täti sanoi, että älä anna kun saa niin paljon aurinkoa. No, mietitään asiaa vielä.

Kertun mielestä tän hetken in-juttu on pään puistaminen. Kun jotain kysytään, melkein aina saa vastaukseksi ein. Pää pyörii kieltävästi ja suusta tulee ei, ei. Eilenki käytiin illalla Tokmannissa ja kotimatkalla kysyin, että mentäiskö vielä käymään Halpahallissa? Taas tiukka pään puistaminen ja ei, ei! No ei sitten menty.

Ei kommentteja: