tiistaina, helmikuuta 13, 2007

Muuttaminen on mukavaa!

Muutto lähestyy. Jopa muuttofirma on jo varattu ja sovittu, tulevat pakkaamaan ja siirtämään kaikki tavarat torstaina aamulla ysiltä. Illalla meän pitäis jo asua uussa kodissa, jos se on valmis. Pitäis kai käydä varmistamassa, että se on tosiaan valmis, ennenku tavarat sinne viiään. Muuttaminen on halpaa, onneksi. Meän tavarat muutetaan kaikki 800 dirtsulla, eli alle 200:lla eurolla. Itte en taida paljoa hommaan osallistua, seuraan vaan, että eivät kohtele kaltoin perintöarabioita... Tai muutakaan.

Vielä pitäis myyä jääkaappi ja pesukone, hellasta tehään kaupat perjantaina. Kaasupullon luovutin pois tänään. Netti ja telkkarihommat pitäis vielä soittaa läpi, tosin en voi niille paljoa tehä, kun en tiiä tarkkaa uutta osoitetta.

Taas eilen kuulin uuen suomiperheen, joka joutuu muuttamaan. Asunto on jo myynnissä. Nyt on siis mulla jo tiedossa varmaan 5 perhettä, jotka on meän kans samassa tilanteessa. Aina muka vuokraisäntä (rikas arabi, joka asuu tossa kivenheiton päässä hehtaariluksuskämpässä) haluaa muuttaa näihin kämäisiin pikkuluukkuihin. Ihan varmaan. Mutta konna se on pieniki konna, kun rahasta on kiinni.

Meillä naapuriin muutti pari viikkoa sitten uuet asukit. Yrittävät nyt kai laajentaa tilaansa meän puolelle, ainakin siltö kuulostaa. Ootan vaan, että milloin eka työkalu tulee seinän läpi meille. Ihmeesti Kepa vetele jo kolmatta tuntia päikkyjä tässä metelissä.

Äiti kulutti vapaa-aikaansa kattomalla kyllä yhen parhaan elokuvan ikinä, Babelin. Kokoajan pelotti, että tapahtuu jotan ihan kamalaa ja tapahtuikin sitä, mutta ei niitä, mitä itte aatteli. Aivan mahtava pätkä, pitkä kylläkin. Eikä Brad Pittillä kyllä ollut kuin rooli muitten joukossa.

Hippeli on kans kunnossa. Tikit ei oo haitannu sitä ollenkaan, eikä se muutenkaan hoksaa, että on poski vähn vinossa. Tikit on aika rumasti ommeltu, mutta onneks siihen kai joskus kasvaa enempi karvaa takasin, niin sitä ei hoksaa.

Kuvien suhteen on aika nihkeetä nyt. Oman hajonneen kameran laturi on jossain hyvässä tallessa, Mikon kameran ladatutkaan patterit ei saa sitä kameraa toimimaan. Mutta yritys on kova, joskus vielä saan Hipon pystin kuvan tänne laitettua.

Oon muuten muuttanu nuita kommenttiasetuksia niin, että itte valitten, mitkä pääsee julkaisuun asti. Yhteen postaukseenhan tuli joku ihme linkkilitannia, ihan siltä varalta.

Ei kommentteja: