perjantaina, heinäkuuta 28, 2006

Ruutis 12-vuotias

No nyt ollaan tää viikko suunnilleen oltu vaan. Reissussa rähjääntyy ja univelkoja on paikkailtu. Vepe-reeneissä oltiin kerran mukana, mummolassa pyörähdettiin eilen ja kummilassa tänään. Joka päivä ollaan vaunukierros tehty ja muuten olla polloteltu. Taaperokärryn kävin tänään hankkimassa ja se lastattiinki lehtipinolla hieman hidaskulkusemmaksi. Neitille vaan tuli uni silmään ja kärryä pitää tuossa iltasella enempi testailla.

Viikonloppuna riittäis taas hommaa. Täälläki on niin paljon tapahtumia ettei kaikkiin pääse millään. Ekaks Keminmaassa olis Kemijokisoutu, jossa varmaan joitain tuttuja näkis. Siellä on myös vepe-näytös. (Vepe = vesipelastus, jossa koirat mm. pelastaa "hukkuvia".) Tuossa koulun kentällä olis jalkapallopuulaakiturnaus, joka olis myös kiva nähä. Simossa olis pesispeli, jossa pelais entinen koulukaveri. En ole koskaan käyny pesispeliä kattomassa ja jää kyllä nytkin näkemättä, olis vaan Kujanperääkin mukava nähä. Sunnuntaina täällä olis maratontapahtuma. Kahessa kyläpaikassa pitäis pyörähtää ja yhet hakureenitkin olis. Kertun kanssa saa vaan olla kyllä aika lyhyet hakureenit. Ens keskiviikkona on Torniossa agilitykisat, joihin todennäkösesti mennään ihan kylmiltään. Vois yrittää jotain reenihommia jonkun seuran kans neuvotella. Vähän vaan turhauttaa reenata kun taas ainakin puoleks vuojeks kummiski loppuu. Pitäis ne kepit jotenki saaha hommattua ja raahattua Dubaihin.

Mikko oli käyny laskettelemassa Dubaissa joittenki yliopisto-opiskelijoitten kanssa. Laskettelupaikkahan on siinä Emirates mallin kylessä ja välissä on lasinen tiirailuikkuna. Oli ollu niin kylmä, että ei ne niitten vuokraamat puvut mitään lämmittäny. Muistaakseni siellä on -8 astetta pakkasta. Niien oli pitäny ostaa omaks hanskat ja pipot. No onhan niillä täällä sitten myöhemminki käyttöä. Dubaissahan on nyt muuten reilut 40 astetta.

Kevyt-keiju-Ruutis muuten täytti tuossa muutama päivä sitten 12 vuotta! Onnittelut! Siinä on 40 kiloa täyttä iloa. Ja nyt kattomaan melrose placea. Ilahuin suunnattomasti kun jostain luin, että Suomen toinen Big brother alkaa viikon päästä siitä, kun meän kone laskeutuu Dubaihin. Viimeksi kävin ison mahani kanssa heti hakemassa 24/7-kortin digiboksiin, kun semmonen tuli hankittua. Nyt ajattelin kytätä netin kautta.

Ei kommentteja: