maanantaina, heinäkuuta 31, 2006

Junttien sukua?


Viime lauantaina oli se koirien vepenäytös Kemijokisoudun yhteydessä. Tätini Miisa sanoi edellisenä päivänä, että jos menette sinne, niin voisitteko soittaa hänetkin kattomaan? Joo me soitetaan. Näytöksen jälkeen kerättiin tavaroita ja tyhjennettiin kumiveneitä ja totesin äitille, että sille Miisalle piti soittaa... Lehessä onneksi ei ollut kuvaa siitä itse näytöksestä, mutta jos oikein tarkkaan sitä soutajien kuvaa kattoo, niin siellä taustalla pilkistää meän valkoinen volvo.

Eilen oltiin hakureeneissä. Eloketun kennelin omat reenit. Oltiin myös Kertun kanssa Quukkikselle piilossa. Reenien jälkeen pakattiin koirat ja ittemme autoon ja matkalla katottiin, että menipä tuommonen Prusilan-firman auto ohi. Kohta soi puhelin ja tuntematon numero soittaa:" Kallatsan Aki tässä hei, teillä on auton takaluukku auki." Joo niinhän se oli. Onneks kukaan ei ollu tippunu kyytistä.

Illalla ajoin citymarkettiin ja siinä motarin liuskalla aloin vaihtaan automaattivaihteistoautosta vaihetta pienemmälle ja polin jarrua kytkimenä. Aikalailla tökkäs auto ja se takana ajava toinen farmarivolvo jätti sen jälkeen aika pitkän välimatkan minuun. Se toinenkin tietenkin oli tulossa samaan kauppaan ja parkkeeras ihan meän viereen. Kulutin suhteellisen paljon aikaa autosta nousuun sen jälkeen.

Äsken heitin paperia vessan pönttöön kunnes näin siellä uppeluksissa kissan hiekkalaatikon lapion? Luulisin, että tiiän, kuka on syyllinen.

Kesällä tulee tosi vähän luettua blogeja, mutta sen verran luin Brimin blogia, että huomasin pojan päässeen hoitoon suljetulle osastolle. Hyvä niin. Siirtyy sieltä tosin kohta avopuolelle. On kyllä ihan niinku joku tv-hahmo kun sitä niin seuraa. Ei liity tähän mitenkään, mutta Lappeenrannan sm-kisoissa kävelin aamulla kisapaikalle hotellistä niin tuli se Big brotherin Timo vastaan ja meinasin moikata. Meni kauan ennenku tajusin, ettei se kukaan tuttu ollu.

Lauantaina käytiin Puikoilla kylässä Kemissä ja siellä oli perhettä kolmessa polvessa paikalla. Ella on kuukautta Kerttua vanhempi ja kävelee jo täysillä. Oli kyllä iso vaikutus Kertun kulkemiseen sillä tapaamisella. Ei se vielä kävele ilman tukea, mutta enempi nyt nousee ylös ja tepastelee tukea pitkin. Totesin myös suusta löytyvän yhen uuen alahampaan. Nyt niitä on 9 kappaletta ja ikää 10 kuukautta.


Iltapäivälehessä luki suomalaisesta fysioterapeutista, joka sai tietää olevansa raskaana 11 minuuttia ennen synnytystä. Melekonen juntti sekin kyllä on.

Ei kommentteja: