torstaina, heinäkuuta 20, 2006

Raapustuksia

Pikakertausta menneestä: Kuukausi kului mökillä Turengissa, nyt ollaan Helsingissä hotellissa pari yötä, huomenna lähetetään mies kotiin Dubaihin, itse siirrytään Vantaalle kaukaisten sukulaisten luo, kisataan Hipon kanssa agilityn mm-karsinnat ja sieltä hypätään pohjoisen junaan. Pohjoisessa vietetään vielä kuukausi, jonka jälkeen palataan mekin kotiin Dubaihin. Siinä välissä mies kyllä tulee käymään Oulussa viikonlopun.

Kaksi viikkoa sitten Turengissa oli agilityn avoimet SM-kisat. Hipon luokassa 120 kisaajaa, josta karsittiin finaaliin porukkaa, samoin kuin alemmistakin tasoluokista karsittiin. Voitimme sen karsintakisan, voitimme ylimääräisen kisan ja voitimme vielä finaalin. Titteli siis Avo SM medeissä. Sunnuntaina oli tasoituskisa, josta muistaakseni 5. tai 6. sija, paras kolmosluokkalaisista. Joukkuekisassa teimme kaksi virhettä, elämämme ensimmäinen kontaktivirhe myös. Siitä se lähtee. Joukkueemme oli silti pronssilla, joukkueita oli useita kymmeniä. Kiva saldo viikonlopusta. 4 pokaalia ja yksi mitali, 4 säkkiä koiranruokaa, onneksi eivät olleet isoja. Siinä oli mökkiläisillä silmät suurina kun nostin autonperästä tavaraa toisensa jälkeen. Appiukko sekosi ja rupes hakemaan kameraa ja sitten otettiin valokuvia. Kasasin pokaalit aitan seinälle oottamaan Kerttua leikkihommiin ens kesäksi.

Harjoitteluhommat on kyllä ihan minimissään tänä kesänä. SM-kisoja ennen kävin kaks kertaa hallilla, SM-kisojen ja agirodun välissä kerran Janakkalan kentällä ja agirodun ja nyt tulevien karsintojen välissä toinen kerta Janakkalan kentällä sekä tänään kerran Purina-areenalla. No, lahjattomat reenaa. Hyvin se koira kulkee, mutta taitotaso on kyllä aika huono. Pitää ohjata varman päälle eikä mihinkään keppeihin voi luottaa yhtään.

Kerttu on siinä ja siinä milloin lähtee eka kävelyaskel. Tukea vasten mennään jo jotenkin ja seisomaan noustaan ilman tukea. Öisin syyään edelleen, viime yönä kahesti, koska en jaksanut tapella asiasta.. Nyt menen pesemään tämän värin päästä pois. Pääsin muuten parturiinkin viikko sitten. Ja suihkuun eilen ekaa kertaa kuukauteen!

Ilmoittauduin myös 8 kisastarttiin pohjoiseen elokuuksi.

1 kommentti:

Intopallerot kirjoitti...

Vasta löysin tän blogin ja olen lukenut kaiken arkistoistakin. Tosi mielenkiintoista kuulla miten menee koiran kanssa niinkin eksoottisessa paikassa kuin Dubai. Harmi että agilityn treenaaminen on niin vähissä siellä, mutta hyvä että edes jotain mahdollisuuksia oli!