lauantaina, kesäkuuta 06, 2009

This is Dubai!

Paikallisuutiset kertoivat seuraavaa: 50 ekana paikalle saapunutta, jotka pystyivät todistamaan jääneensä vastikään työttömiksi, saivat botoksia pärstäänsä ilmatteeksi! Pitäis kuulemma auttaa hurjasti, jos naamassa olis vähemän ryppyjä... Toinen, mitä työttömille tarjotaan ilmatteeksi, on bootcamp. Se ei varsinaisesti ole oikeaa bootcamppia, mutta sinnepäin. Joku tyyppi sai itte kenkää pari kuukautta sitten ja alkoi vetää kaltaisilleen kolme kertaa viikossa aamuisin tuota rankkaa liikuntaa. Lehtijutussa tosin luki, että yleensä vain puolet ajasta menee siihen hikoiluun ja puolet rupatellaan. Tämä työttömien bootcamp on kuulemma saanut runsaasti palstatilaa ja muuta huomiota myös ulkomailla.



Yks dubailainen juttu, mikä on alkanu kiinnittään mun huomiota on se, kun telkusta yhtäkkiä pannaan ohjelma poikki ja tulee ilmoitus, että on rukousaika. En muista tällaista kauan olleen, mutta mies kyllä väittää, että näin on aina ollut. Samalla sekunnilla alkaa myös pihalta kuulua rukousäänet.


Ja mikäs vielä oli mielessä? Ai niin se, että jos ei ole varaa ostaa omaa luuvitosta eli Luis Vuittonia niin sen voi vuokrata nykyään. Täällä on tietty firma sitäkin varten. Vuokraavat siis tosi kalliita ja vähän vähempi kalliita veskoja. Asiakkaina on kuulemma enempi emiraatteja kuin länkkäreitä. Lehessä myös luki, että löytyy myös erikoisempi autofirma. Siihen liitytään jäseneksi jumalattoman kalliilla hinnalla ja sitten saa esim. Ferrarin joksikin aikaa käyttöön. Eikä tartte huolehtia kolareista sun muista, koska ne kaikki bensoineen kuuluu hintaan.

Me nyt ollaan kummiski vietetty ihan tavallista elämää talviurheiluineen. Itte kävin tänään Ski Dubaissa lumilautailemassa ja nyt oikein kurssilla. Meitä oli 2 suomiäitiä ja lisäksi yks nainen ja yks mies. Mentiin level 1-tasolle, koska arveltiin, että siihen kuuluttaisiin. Onneks osu oikeaan ja taidot oli riittävät siihen. Samaa ei voinu sanoa siitä miehestä, koska se ystävällisesti tiputettiin jossain vaiheessa alemmalle tasolle. Kerttu ja isi jatkoivat kylmissä merkeissä illalla kun kävivät taas luistelemassa. Kepa on oikein innostunu siihen touhuun ja useamman kerran siellä ollaan käytykin. Nyt vaan tulee kaikkiin kylmiin harrastuksiin taukoa kun lähetään lomille tai muutetaan. Liput aateltiin ottaa joka tapauksessa viikon päähän ja määränpää on ekana Ruotsi. Suomeenhan kyllä pääsis kohta kai hiihtämäänki kun siellä kelit heitti häränpyllyä.

Tänään käytiin vielä hikoilemassa agireeneissä. Ei niinkään se lämpötila (ehkä +36) vaan se kosteusprosentti (mitä sitten lienee) takas jatkuvan hikivirran ilman liikuntaaki. Nämä oli viimeistelyreenit ennen kauden päättäjäisiä. Reenataan vika kerta piknikin kera ens viikolla. Ihan kaks koirakkoa meitä on ollu reeneissä, ettei sen isommista pippaloista ole kyse, mutta täytyy yksityisoppilas-Carloksenkin saaha päättäjäisnakit. Ja meän Dunkin donitsit... Niin ja Hipon toisesta etujalasta on nyt sitten lähteny se yläanturan kynsi. Uusikin on jo tullu.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ilmottele jos tuutte Espooseen! Voi niitä laukkuja muuten täälläkin vuokrata eli jätä omas kotiin ja vuokraa täältä kesäksi. Terkkuja! Tanja

Anonyymi kirjoitti...

Mua nauratti kun katselin tota samaa uutislähetystä...harmittelin kun en ollut tietoinen asiasta, olisin mennyt jonottamaan. Ehkä se tosiaan auttaisi työnhaussa...voisi se antaa tarvittavaa itseluottamusta...kun maailma muuttuu koko ajan hullummaksi, pitää itsekin vähän rentoutua ja uskaltaa :-)t.kotirouva Greensistä, "not aloud to work"

Anonyymi kirjoitti...

Kylla tuo rukousilmoitus tv.ssa on aina ollut. Siihen ei vaan niin taida kiinnittaa huomiota. Ajankohta myos muuttuu jatkuvasti.