keskiviikkona, heinäkuuta 23, 2008

Päätä särkee jo

Taas tätä pakkaamista. Nyt ollaan palaamassa pohjoisesta etelä-Suomeen reiluks viikoks oottamaan miehen loman alkua. Tavaraa on jumalattomat määrät. Eihän tuosta läjästä tänne jää ku tuliais-crocsit. Laskin, että ittellä on viiet kengät ja neitillä neljät. Kerttu tietysti haluais ottaa kaikki lelut ja vehkeet mukaan, mutta pakko piilossa kasata tavaraa takas kaappiin. Tuossa se on jo tunnin verran kävelly muumirepun ja muovipussin kanssa kumpparit jalassa. Hipolla on panta ollu kans jo pitkän tovin kaulassa.




Kun ei ole omia puhelinpiuhoja, ni tarttee käyttää hyväksi ja varastaa kaverilta kuva laittomasti ja panna omaan blogiinsa.. Kävästiin Tervolassa kattomassa Maahiskallion kennelin ekoja pentuja, kahta kolmeviikkoista bordercollieta. Kenneltyttö pyöritteli, silitteli ja väänteli pentuja ammattitaitoisesti. Suloisia pentuja ja mainittinkin taas, että kunhan Suomeen palataan niin Kerttu saa "oman" koiran, sopivanrotuisen tietysti. Siihen kyllä menee vielä varmaan parisen vuotta. Ai niin, toinen pennuista on muuten vailla kotia. Näinhän se meni? Ulla?

Ens viikolla mennään kattomaan mummin ja papan uutta koirulia. Nekin on jotain 3-viikkoisia malikoita Tämä on-kennelissä Kirkkonummella. Niitä onkin mustaakseni kaheksan kappaletta, joista 6 urosta, joten siinä riittääki teräviä hampaita. Tätä ennen olen kait käyny muutama vuosi sitten kattomassa länderin pentuja ja täytyy sanoa, että roduista ja kivoista pennuista huolimatta ei koskaan ole tullut sellaista "ovatpa tosi suloisia, mulle heti yks" -tunnetta. Sama se on vauvojen kanssa. Onhan se ihania, mutta kasvaessaan vasta ihania ovatkin. Siitä puheenollen tämä oma kakkonen mahassa potkii sinnikkäästi, muttei ihan vielä niin, että sen toinen tuntis nahan (=mäkkärimahan) läpi. Kerttukin alkaa jo vähitellen muistamaan ja tajuamaan, että siitä tulee isosisko. Eilen viimenen kysymys ennen nukkumaanmenoa oli, että syntyykö se vauva nyt?

Monet on kysyneet, että synnytänkö Suomessa vaiko enkö? Ekaks päätettiin tulla Suomeen ja synnyttää täällä, mutta kun selvisi, että Dubaissa oleva tosi mukava gynekologi hoitaa myös synnytyksiä, päätettiin jäähä sinne. Meitähän on nyt tällä hetkellä 6 suomalaista paksuna Dubaissa. Tämä on se luku, joka on mun tiedossa. Kaikki ollaan suunnilleen parin kuukauen sisällä tultu paksuks, joten seuraa kyllä riittää, eikä kotiin tartte vauvan kanssa yksin homehtua.

Kuuleeko Kalifornia? En saa sitä kommenttilootassa mainittua postiosoitetta auki, joten en saa lähetettyä mitään viestiä. Pistäkää mulle viestiä hotmailiin (etunimisukunimi@h...)

Nyt ruvetaan vähitellen survomaan kamat autoon ja matka kohti Vantaata ja karsintoja (katsomoa) alkaa.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ämpäripääkennel toivottaa mukavaa loman jatkoa sinne etelään. Kerttu on kyllä oikea kenneltyttönen.
Muistahan sitten taas päivitellä kuulumisia.
Kiva, että piipahditte silittelyreissulla.

Anonyymi kirjoitti...

Toinen pennuista etsii todellakin erityisen hyvää kotia!
Jos tätä kautta sellaisesta on joku kiinnostunut, niin yhetystiedot.
ulla.lakoma(at)tervola.fi

Anonyymi kirjoitti...

Seitsemäs ilmottautuu synnyttämään Dubaissa joulukuun puolen välin aikaan :)