torstaina, heinäkuuta 03, 2008

Nopeaa...

Tosi pikainen päivitys. Hengissä ollaan. Mökillä ollaan vietetty suurin osa ajasta. On käyty Varkauden sm-kisat, ei toki osallistuttu yksilökisaan, mutta perjantain iltakisa menin täysin putkeen, nolla ja oltiin kakkosia, lauantaina joukkuekisan meän osuus meni samoten, nollalla oltiin tokana kaikista medikoirista. Porvoossa on käyty 2 kisaa, ekassa 2 rimaa ja tokassa kielto kepeiltä. Hau-openeita on käyty ja siellä kontakteja reenattu, niissä riittää tekemistä. Oon ekaa kertaa ottanu kontaktit uusiksi kun lipeää sieltä ja toimii. Kunhan vaan sais oman päänsä pietettyä myös virallisissa, mutta kun tälle kilpailuvietilleen ei mitään voi. Eihän sitä voi virallissa kisoissa hylkyä ottaa... No vois sitä.

Tokoissakin ollaan startattu ekaa ja tokaa kertaa. Ekalla kerralla vettä tuli ku esterin peestä, Hipppo pysy ehkä yhen sekunnin maassa. Kaheksasta koirasta 2 kokonaista pysy paikallaan. Muut liikkeet ok ja pisteitä joku 145 ehkä. Toinen toko oli myös rankkasateessa ja ukkosessa, mutta sisällä hallissa. Peltikattoon jyrisi aivan helkutisti, mutta onneks loppu just ennen kisan alkua. En uskonu hetkeekään paikalla pysymistä, koska ei myöskään pysyny aamupäivän reeneissä. Ihme tapahtu ja saatiin kymppi siitä. Koskaan ei ole kisoissa oksettanu yhtä paljoa ku laskiessa niitä 120 sekunttia. Muutkin liikkeet meni hyvin ja tuloksena 184 pojoa ja luokkavoitto, kisaajia oli kai 13. Pohjoisen tokoja seuratessa 20 vuotta voin sanoa, että etelässä kaikki on toisin. Ei ole liikkeenohjaajia eikä tuomarit juuri kommentoi, latelee vaan pisteitä ilman kommentteja. Eräillä tuomareilla tahti on myös erittäin nopeaa...

Tänään tultiin ihka omalta mökiltä Vantaalle, huomenna mennään Turun suuntaan ja illaksi Kangasalle. Viikonloppu menee agirodussa tiiviisti ja sunnuntaina takas Vantaalle. Maanantaina pohjoiseen junalla, jolloin myös pääsee netin ääreen enempi.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea kasvavalle mahalle ja koko perheelle! Yritin yhden onnittelun jo laittaakin, mutta eihän se sitten lentänytkään. Kait. Tai saat samat onnittelut kahteen kertaan, mutta aihe on niin hyvä ettei se hukkaan mene.

Tv. Kituviikolla viimeisiä päiviä ennen lomaa sinnittelevä Sinikka

Tommi kirjoitti...

Olipas hauskaa lueskella teidän lomailusta ja kisailusta Suomessa. Meillä on ilo kisata täällä Kaliforniassa Usan tämän vuoden joukkueessa olevaa Ashley Deaconia ja pyrtsi Lukaa vastaan. Luka ei hirveä tykki ole, mutta kääntyy pienesti ja tekee varmaa rataa, Pluto häviää joitakin sekunteja ajassa, mutta Berri etenee kovempaa. Hyvä pari ovat, jolle pitää Suomen kisoissakin vähän peukuttaa.
Onnittelut tulevasta perheenlisäyksestä!!
Hanna-Mari ja perhe, CA
ps. Nakkaapas mailia takas tuohon Tommin mailiosoitteeseen, niin pääset käsiksi meidänkin kisakuulumisiin.