torstaina, tammikuuta 03, 2008

Uusi vuosi, uuet laihutukset... ja repsahukset

Piti alottaa eilen, ostin karkkia, viimisen kerran, ennenku taas alkaa. Ja tänään vähän piparia, kun ne kerran on olemassa. Eihän niitä roskiinkaan voi heittää. Sain sentään oltua tilaamatta Burger kingistä ruokaa, otin vaan libanonilaista ja vettä. Kotona vaan vähän limpparia, koska sitä oli vielä jäljellä. Huomenna taas uusiksi aatokset.




Ollaan oltu monta kertaa rannalla, vähän shoppailtu, alet alko jo, vaikka kunnon alekausi alkaa vasta tän kuun loppupuolella. Battutassa kun kävi, sormet syyhys ja vähän meni rahaakin. Kerttu sai kasan uusia vaatteita. Onneks saa ostaa lapselle, kun ne tulee tarpeeseen?



Uutta vuotta juhlittiin mukavalla porukalla grillailun merkeissä springsissä. Väkeä oli paljon ja tunnelma hyvä. Kerttu tykkäs varmasti eniten perheen 2 koirasta, jotka painaa yhteensä 100kiloa. Harmi vaan nämä koirat muuttaa Milanoon ja oon niille superkateellinen. Kysyin jo au pairin paikkaa.. Lähtisin ihan heti Italiaan ennen ku jäisin tänne.



Ite vuosi vaihtu ihan kotosalla Kepan kanssa. Miehet lähti baariin, jonne eivät kyllä päässeet. Olivat myöhässä. Sitä maailman suurinta ilotulitusta ei sitten kai ollukkaan. Ite kattelin parvekkeelta ihan riittävästi niitä paukkuja.


Tänään kävästiin maan pääkaupungissa Abu Dhabissa. Mentiin ekaa kertaa pöllistelemään Emirates palaceen, tosi hienoon hotelliin. Tönö on kuulemma rakennettu siksi, että ihmiset näkee, millanen lapsuuenkoti on jollain (s)heikillä ollu. En tiiä, onko tämä vaan legendatarinaa.. Hieno se silti oli ja oli aika ylläri, että sinne nuin vaan saa ajaa ihan turisteilemaan ja kiertelemään käytävillä. Sieltä siirryttiin Marin malliin, josta sitten lopulta kotiin.

Huomenna isi palaa töihin ja me jatketaan vähän vielä turistikierroksia. Jos kävis aamulla katteleen kameleita ja flamingoja. Kunhan tuon vieraan saa aamulla ihmisten aikaan ylös. Tuntuu olevan aamu-unista. Anto kyllä luvan herättää, ei kai sitä lomalle oo nukkumaan tultu? Flamingoista en oo varma, kuinka näkyvillä ne on, koska siinä bongauspaikan lähellä ei varmaan oo vettä kamalasti kun ei oo satanu. Lauantaiksi on luvattu jotain vettä, eihän sitä oo kesän jälkeen tullukkaan. Että olis jo aika.

Ei kommentteja: