tiistaina, tammikuuta 22, 2008

Köh, köh!

Kuten arvata saattaa, yskässä ollaan ja kurkku on kipeä. Kuumetta en uskalla mitata. Kertulla nuhaa ja yskää. Paperia kuluu. Lennot meni kivuttomasti ja kummatki koneet olivat myöhässä. Helsingissä "vara-mummu" toi Kepalle serkun talvipuvun, mutta ei ollut mun lähettämillä avaimilla saanut varaston ovea auki, joten en saanu talvitakkia. Tänään korjasin asian ja ostin sekä takin että housut ja kunnon kinttaat. Että mies, lähetä lisää rahaa!

Ilmat on parhaat maholliset, 5 astetta pakkasta ja lunta ehykä 10 senttiä. Ihan toiset kelit ku viime vuonna, -30 pakkasta. Ollaan jo käyty kolme kyläpaikkaa ja sovittu täksi illaksi elokuviinmeno ja lauantaiksi baari-ilta. Täks illaks Kepa jää papan kanssa. Ja uuen dvd:n kanssa ja ehkä muutaman karkin myös.. Niinku hätävaraksi.

Parasta tähän asti on kyllä ollu mummun ja papan pupu, joka ei olekaan lapsiarka, kuten ennalta arveltiin. Se oikeastaan kulkee Kertun perässä ja tyttöhän tykkää. Toiseksi parasta oli eilinen pulkkamäki, jossa saatiin kunnon naurut. Itte olen käyny Kallilla viimeksi laskemassa pulkalla ehkä reilu 15 vuotta sitten ja nyt oman kanssa siellä peuhaaminen on aikas kivaa. Samoin käytiin eilen MLL:n perhekahvilassa, jossa oli mun esikouluopettaja vetäjänä. Että vanha kai tässä ittekki jo alkaa olemaan..

Ei kommentteja: