sunnuntaina, tammikuuta 13, 2008

Tää on niin tätä

Täälläpäin maailmaa voi tapahtua mitä vain. Mies tuli tänään töistä ja sanoi, että huomenna on sitten vapaapäivä. Minä monttu auki ihmettelemään, että miksi? No siksi ku George W. Bush saapuu kaupunkiin ja tiet suljetaan. Luulin sitä vitsiksi, mutta ei se ole, tarkistin asian netistä. George on tosiaan tänään ollu Abu Dhabissa ja huomenna saapuu tänne Dubaihin ja melkein kaikki päätiet, 2 pääsiltaa ja muitakin tärkeitä kulkuväyliä suletaan kokonaan liikenteeltä lähes koko päiväksi. Koulut ja muut systeemit viettää vapaata. Kiertoteitä pitkin sentään pääsee esim. lentokentälle ja onneks meiltä pääsee ainaski Moeen aikaa kuluttamaan. Toki miehen pitää sitten iltapäivällä mennä töihin, ei sentään koko päivää vapaana.


Oltiin eilen kattomassa esteratsastuskisoja, ekaa kertaa ikinä. Helppo kuvitella, että siihenkin hurahtais ihan yhtä kovaa ku agilityynki. Niitten kans olis varmaan ehkä vielä enempi tosissaan, on ne niin uljaita otuksia. Kisat oli UAE:n mestaruuskisat ja mukana myös joitain kv-luokkia. Seurattiin sellanen 75 000dirtsun kisa eli 13 800 euroa siinä luokassa jaettiin rahaa. Sillon illalla olis ollu vielä se 32 000 euron kisa. Ei jaksettu jäähä enempää vaikka mukavaa oliki ja jotenki tuskatki helpottu. Siis agituskat.

Erikoista siellä heppakisoissa oli ne kisaajat. Mukana oli 2 sheikki-tittelillä varustettua ja kaksi prinssiä. Muistaakseni ne prinssit oli kummatkin Saudi-arabiasta ja toinen oli his highness ja toinen his royal highness, että korkeita heppuja siis. Alakuvassa yks royal-tyyppi rakentamassaan kotikatsomossa. "Lasten kuvia" -katsomo koostuu omasta tuolista, muumirepusta, nukenkärryistä, pehmokoirasta ja tietty Barbi-imurista, joka pysyy kärryjen päällä. Eikä vaatteita ollenkaan.


Ja meillä kylmyys jatkuu. Koko viikoksi luvattu sateita, tänään tuli jo kunnolla vettä lähes koko päivän. Viemäröintihän on unohettu, joten joka paikka lainehtii.
Tänään tuli myyntiin tennisturnausliput ja näppejä jäätiin nuolemaan. Finaali- ja muut loppupuolen pelit oli jo myyty loppuun kun nettiin asti pääsin. Ostin lopulta miesten turnaukseen alkupeleihin 2 lippua. Toivottavasti sattuis ees Nadal tai Nieminen pelaamaan sinä päivänä. Nieminen ei oo vielä pelaajalistalla, mutta kyllä se siellä ainaki viime vuonna pelaamassa oli. Tänä vuonna en pyyä slovakkikavereita mukaan.
Ja huhu kertoo, että Keminmaassa on tullu puoli metriä lunta tänään. Pitäis riittää!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Her Royal Hihgness Princess Kerttu antoi päivän hauskimman hetken.