keskiviikkona, elokuuta 09, 2006

Reeneistä reeneihin

Muutama päivä sitten tultiin vepereeneistä ja Kemissä meän autoa vastaan juoksi saluki-koira valjaat päällä. Yritettiin ottaa sitä kiinni, mutta vaikka sitä halutti antaa kiinni ei se sitä uskaltanut tehä. Siellä se puikkelehti autotiellä eikä yhtään varonut peltilehmiä. Findilla sain paikallisradion numeron, jonne ilmoitin tästä koiraparasta. Olihan se juoksemassa kohti Ouluun menevää isompaa tietä. Tämän päivän Pohjolan sanomissa on tekstiviestipalstalla kiitokset sille, joka ilmoitti radiossa Peppi-salukin karkureissusta. Koira oli itse avannut lukitun oven ja lähtenyt kalppimaan. Loppu hyvin kaikki hyvin!

Eilen kävin vaippaostoksilla lähicittarissa. Siinä kaupan käytävillä on pikkuliikkeitä, joissa yhessä näkyi tuttu nainen. Terkkarikoulun opiskelijakaveri oli päätynyt asuntovälittäjäksi. Siinä aikamme rupattelimme ja taas väläyteltiin luokkakokousasiaa. Ikinä ei kukaan ole järkännyt minun luokkieni kokouksia. Aika olis jo. No tulin maininneeksi, että näin joskus ehkä vuosi sitten kuolinilmoituksen meän yhestä toisesta luokkakamusta ja mietin voisko olla samannimisiä samanikäisiä useampia. Ei kuulemma ole kuin yksi ja sama henkilö kyseessä. Tämä kaksoslasten äiti oli ottanut yliannostuksen lääkkeitä. Kun sitä kouluaikaa muistelen, niin en kyllä ihan yllättynyt ole, vaikka asia kamala onkin.


Eilen oltiin myös viestireeneissä ja sitä ennen tottisreeneissä. Ollaan Kertun kanssa oltu siis jo agility-, tottis-, vepe-, haku-, viesti- ja esinereeneissä muutaman viikon aikana. Ilmankos Kerttu onkin jo nukkunut kolmen tunnin päikkärit yhteen menoon. No kohta kun se herää, lähetään vepe- ja agilityreeneihin. Siinä välissä on tottista samaan aikaan... Ei sille mitään voi kun on syntynyt tämmöiseen perheeseen, jossa Kertun mummo ja pappa ovat äitiään sata kertaa aktiivisempia koiraharrastajia. Olis kannattanut perhe valita harkitsevaisemmin.

Agilityreeneissä olen nyt käyny Hipon kanssa kahesti karsintojen jälkeen. Viimeksi totesin taas nostellessani rimoja paikalleen takaisin, että pitäs tehä jotain, vaan enpä viitti. Mennään nyt vaan tuurilla taas kisaamaan ja toivotaan parasta.

1 kommentti:

n-elikot kirjoitti...

Sehän on Jonna niin, että lahjattomat reenaa ja me muut toivotaan parasta ja pelätään pahinta. Ja sitä paitsi oothan tuota jo jotakin saanu aikaseksi tällekin kesää ;- )Tuutko OKK:lle kisaamaan?

Pasi, Pia ja lauma