tiistaina, elokuuta 15, 2006

Lähtö lähestyy


Niin se viikonloppu meni ja 3 nollatulosta valui käsien läpi hukkaan. Yksi ainut saatiin kalastettua. Yhellä radalla tippui yksi rima, yhellä sain koiran aika lopussa väärään päähän putkeen ja yhellä kieltovirheen jälkeen otin A:n uusiksi ja sain itelle paremman mielen. Nyt olisi siis 5 nollaa kasassa ja kolme yritystä vielä lauantaina. Pitääkö tässä suunnitella Kemin tammikuun kisoja... Tai sitten pannaan asiat oikeasti tärkeysjärjestykseen ja otetaan ensi vuosi vielä rennommin ainakin ilman sm-kisoja. Karsintoihinhan voisi vielä ensi kesänä keräillä tuloksia. No katotaan.

Tutustuin viikonloppuna yhteen rataan Kerttu sylissä... läpykkäät jalassa. Kysyin Jokisaarelta lupaa etukäteen. En kyllä saanut suoraa vastausta, mutta menin silti. Eräs lajin lehen toimittaja vielä ikuisti tämän.. Olin myös toisena päivänä ilman lasta kisoissa, mikä oli kyllä harvinaista herkkua. Ja helppoa. Sattuihan Mikko olemaan samalla paikkakunnalla meän kanssa. Se lensi ke-to yönä Dubaista Frankfurtin kautta Helsinkiin, josta jatkoi Oulun koneella. Eilen se jatkoi matkaansa Oulusta Helsinkiin koneella, josta vuokrasi auton ja ajoi Saloon, josta palasi illaksi Helsinkiin autolla ja jatkoi tänä aamuna koneella taas Frankfurtin kautta Dubaihin. Jos jatkoi. Oli kuulemma aika ruuhkaa kentällä ja tunnetusti kentälle ei mennä liian aikasten. Mehän mennään la yöjunalla etelään, josta sitten noustaan su iltapäivällä koneeseen. Sitten ei kai vähään aikaan matkustetakaan mihinkään.

Piirtelin ratoja yksi päivä ja hain netistä piirto-ohjelmaa. Löysin tällaisen radan netistä. Näyttää todella tutulta.



Kerttu harjoittelee kävelyä tosissaan. Seittemän askelta on nyt enkka ilman tukea. Perjantaina mennään neuvolaan esittelemään taitoja ja hakemaan rokotus.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kertulle terveisiä personal baby-sitteriltä :)
Kivoja kuvia olet blogiin laitellut Kepasta.

Sopivasti (ainakin etelässä) alkaa sadekausi, kun lähdette takaisin lämpöiseen.

Hyvää matkaa ja toivottavasti lento sujuu hyvin teillä kaikilla. Myös Hipsulla.
Nähdään helmikuussa?

Jonna kirjoitti...

Milla voit tulla jo vaikka ens kuussa. Ja muutkin. Vierashuone ammottaa tyhjyyttään.

-Jonna