torstaina, elokuuta 17, 2006

Kosteeta on

Jos tälle päivälle pitäis itte kehitellä iltapäivälehteen lööppi, se olisi :"Vettä sataa!". Ei kai täällä ole yli kahteen kuukauteen tullu vettä. No ei kyllä nytkään sada, mutta yöllä sitä oli tullu ja taivas on harmaa. Meillä kyllä pihalle lorotti yks yö 10 tuntia vettä suoraan hanasta kun äitee unohti laittaa vesiletkun kiinni illalla. Eikä se vesi menny ees nurmikolla eikä kukille.


Tämä päivä oli sopiva kirppispäiväksi. Aamulla Kertun herättyä haettiin mun 80-vuotias mummo kyytiin ja Kemiä kohti auton nokka. Eihän me keritty käyä ku kolmella kirpparilla ja mummolle alko jo riittää. Siis ei yhtään turnauskestävyyttä. Ite en ole kirppisihmisiä, mutta kiva niitä joskus on kiertää. Nyt löysin itelle hatun ja Kertulle tai jollekki muulle äitiyspakkauskevyttoppahaalarin... Ihan käyttämätön. Ei se kyllä Kertulle mahu enää, enkä tiiä, miks sen halusin, mutta ostettu on.

Välillä Kerttu kävi päikyillä kotona ja taas kävästiin mummolassa, siis mun mummolassa kahvilla. Sielläpä Kerttu näki ekaa kertaa pikkuserkkujaankin, Veetiä ja Verttiä. On kyllä tullu nähtyä ihmisiä aika paljon täälläolon aikana (ei voi sanoa loman aikana, kun ei ole lomaa). Silti olis paljon vielä näkemättä, muttei sille mitään voi. Aiemmin kun asui etelä-Suomessa ja täällä kävi silloin tällöin oli päivät buukattu ihan täyteen kaikenlaisia "pakollisia" kyläilyjä. Äitin neuvosta olen jättäny nuo pakolliset pois ja menen vain sinne, minne haluttaa. Nyt jää kuiteski sellasiakin käymättä. Joillekki olenkin jo sanonut, että nähään taas kolmen vuojen päästä.

Selän takaa kuuluu ääntä ja tulee kuvottavaa hajua... Mikä se on? Ja mitä tuossa kuvassa tapahtuu?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Moikka Jonna!
Ruutiksen kuulumisia mietin ja löysin itseni Hippolandiasta. Olipa kiva lueskella teidän kuulumisia :)

Ruutiksen jälkipolvi se vaan mennä porskuttaa terveenä ja tuloksiakin tehdään aina välillä. Varsinkin Blondin kakarat takovat tuloksia ahkeraan.
Nina ja Hukkarullan Hurtat