torstaina, elokuuta 03, 2006

Jännityksien kotiseutu

Eilen käytiin huvittelemassa Tornion iltakisoissa. Hyllytavaraa saatiin saalistettua. Rima tippui radan puolessavälissä ja annoin Hipon mennä loppusuoralla putkeen kun piti mennä hypylle. Pitäis kai mennä reenaileen nuita rimoja oikein kunnolla. 7 starttia vielä tulossa muutaman viikon sisällä ja ne kolme nollaa nyt ainakin pitäis saaha.

On se vaan jännityksellinen tämäkin kotiseutu. Pari päivää sitten, useista raiskauksista tuomittu Ruumensaari oli taas raiskannu Suonenjoella jonkun naisen. Viime sunnuntaina se oli sitten nähty täällä Keminmaassa ja lopulta saatu Simossa kiinni. Viime sunnuntaina oltiin hakumetässä monta tuntia, mutta onneks siellä oli enempi porukkaa. Silti se mielikuvitus alkaa lentää. Eikö tuolta rajan toiselta puolelta voisi jonkun Alexein palkata tekemään jotain...

Äsken oltiin vaihtamassa reenipaikasta toiseen, vesipelastuksesta hakumettään kun puhelin soi. Simossa on joku eksyksissä ja sitä haetaan nyt poliisien, Sepe-pelastushelikopterin ja koirien avulla. Äippä lähti sinne koiransa kanssa. Olis mukava olla ittekki siellä hakemassa, minun suuntavaistolla olisin vaan aika nopeasti siellä etsittävien listalla.

Ei kommentteja: