sunnuntaina, marraskuuta 02, 2008

Vaste haasteeseen

Kommenttilootassa oli haasteena 5 omituista tapaani:

1. Omituisin on varmaan lapsuudesta jo tapana ollut hengittäminen autossa lampputolppien tahtiin. Siis ekalla sisään ja seuraavalla tolpalla ulos.

2. Toinen liittyy kans autoiluun. Kuvittelen vieläkin joskus vänkärin puolella ollessani leikkaavani jollain koneella tien varrelta nurmikkoa tietty lampputolppien tahtiin. Siis aina tolpan kohalla nostetaan leikkuriteräö ylös. Ymmärtää ken ymmärtää...

3. Tämäkin liittyy autoiluun, tosin tästä olen jo melkein kokonaan luopunut. Siis salapoliisin havainnot. Että jos jossain näkyy jotain epäilyttävää, niin painan mieleen vaikka rekkarinumeron tai tekijän tuntomerkit... jotka unohan seuraavassa korttelissa.

4. Yks ehkä omituinen tapa on tapani siivota. Vaikka ei olis ees sotkuista/roskaista otan ison muovipussin ja kulen ympäri kämppää ja kerään kaikkea roskiin joutavaa tavaraa, myös kaappeja siivoan tällä tavalla. Mahtavin tunne on se kun saa tuonne roskiskuiluun heittää täyden pussin ihan mitä vaan. Tosin joskus menee esim. muka-huonot-kengät, ennenkuin on uusia ostettu tilalle.

5. Viimeiseksi laitetaan vaikka (näitähän riittää) vaihteeksi autoiluun liittyvä tapa eli liikennevaloissa ootteluajan hyväksikäyttö. Siinä punaisissa valoissa voi esim. viilata/lakata kynnet, nyppiä kulmakarvoja, laittaa ripsiväriä tms. Täällä Dubaissa punaisissa kerkeää myös käymään takaluukulla hakemassa tarvittavia tavaroita. Joskus olen miettiny myös lapsen pissattamista valoissa, mutten onneks ole vielä testannut.

1 kommentti:

Miitulainen kirjoitti...

Ihme auto fiksaatioita, Jonna!
Tää on aika hauska haaste, selviää ihan uusia puolia ihmisistä...
Piti testata tuo hengitystaktiikka, mielenkiintoista. Ei vaan passaa juuttua ruuhkiin, tunnelissakin oli vähän hengenpidättämis vaikeuksia..
:)