sunnuntaina, marraskuuta 23, 2008

Nyt loppu juominen...


sano Jamppa Tuominen. Kello on 10.30 keisarileikkausta edeltävänä iltana ja enää ei saa suuhun laittaa mitään. Tänään piti sitten kuitenkin käydä laittamassa paperit sairaalassa kuntoon ja ottamassa verikokeet. Leikkausaikaa aikaistettiin vielä puolella tunnilla leikkaussalin tuplabuukkausen vuoksi, joten paikalla pitää olla 6.30! Tämähän siis tarkoittaa, että oikeesti pitäis olla jo nukkumassa (kuten muu perhe), mutta ei malta vielä. BB:kin tulis...


Tapasin anestesialääkärin tänään, eikä se ainakaan rauhoittanu mieltä ollenkaan. Sanotaanko, että ennen sitä tapaamista ei ees jännittäny. Nyt jännittää. Se oli sellanen intialaisaksentilla enkkua puhuva täti. Kyllä se ihan hyvin selitti tulevat puudutukset, mutta tuli vaan mieleen, että miks en lähteny Suomeen synnyttään? No, yleensähän sitä selviää myös leikkauksista hengissä.


Vakuutusasiat ei olleetkaan niin selvät. Mun käyttämä gyne on kuulemma paljon kalliimpi kuin talon omat, joten vakuutus ei kata niitä palkkiokuluja kokonaan. Tänään mies on sitten ollut yhteyksissä sekä sairaalaan että vakuutusyhtiöön eikä asia ole selvinny. Sama se, pitää se laps saaha mahasta ulos, eikä se hengissä ainakaan jalkovälistä pääse.


Tänään saatiin se uus auto, jonka kyytissä en ole vielä istunu. Ihan hienolta se näyttää. Siitähän tulee meille pitkän ajan käyttöauto, jota ei myyä Suomeen paluun jälkeen pois, kuten käy tuolle toiselle bensasyöpölle. Ajelua enempi mua kiinnosti viiminen vapaailta ennen uutta palloa jalassa ja kävin kattomassa uuen Bondin. Arabiankielinen tekstitys ei auttanu ollenkaan ja elokuvasta meniki suoraan sanottuna yli puolet ohi ymmärryksen. Pitää joskus kattoa se kotimaan teksteillä uusiksi.
Mutta nyt unta kaaliin, jos se ees onnistuu. Huomenna meillä on 2 lasta!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppaus leikkaukseen siella vieraalla maalla! Itse janistin ja viikon paasta lennan suomeen, koska paatin olla kokeilematta minkalaisia sairaalabakteereja taalla brittisairaalassa olisi tarjolla! Oletettavasti 3.5vko paasta itsekin olen leikkauspoydalla Kattarilla, tosin tulokas on jo nro 4... ja se viimeinen!

Olen vasta askettain loytanyt blogisi ja mielenkiinnolla lueskelen elamasta siella lampimassa.

Voimia kahden pienen kanssa!

Nina kirjoitti...

Terveiset Hangzhousta! Olen jonkin aikaa käynyt lukemass blogiasi ;-)

Oikein paljon onnea matkaan leikkaukseen!

Anonyymi kirjoitti...

Jännät ovat tunnelmat teillä siellä. Onnea tälle päivälle!!

Anonyymi kirjoitti...

Kuuleeko Dubai-täällä Tervola!
Onnea pienestä miehestä.
Isoin onnittelu lähee kuitenkin isosisko Kertulle.

Koko peheelle ja tietenkin mummolle ja papalle myös.
tervolan poppoo