tiistaina, marraskuuta 04, 2008

Talvi tulee


Vihdoin ja viimein ilmat viilenee. Tänään jo ootin riemuissaan, näänkö ekaa kertaa pitkästä aikaa mittarissa kakkosella alkavan lukeman, mutta ei. Ostarista tultiin kotiin seiskan jälkeen illalla, jolloin on siis jo ihan pimeää, mutta 30 siinä luki kotiin asti. Muutamana päivänä ollaan menty ihan tuohon tien toiselle puolelle autolla (kuten aina) käyttään koiraa ulkona. Pyörä nakataan kyytiin ja neiti pääsee vähän kurvaileen. Innoissaan se viilettää meneen, mutta yhen pienen tekojärven kiertämiseen meni tunti. Kaikki hienot kukat ja puusta puonneet systeemit pitää kerätä talteen. Tänään tavattiin romanialainen nainen, jolla on suomalainen mies ja heillä on Sierra-Leonesta adoptoitu tyttö. Siinä meniki aikaa kun lapset heitteli Hipsulle palloa. Tunnin jälkeen tavattiin vielä yks suomiperhe, jotka toivat mäyräkoira-Carloksen Suomesta jokunen viikko sitten. Siitä sai Hipsukin hyvän uuen kaverin, leikit sujuu.

Kuvassa on laatat märkänä, mutta ei sentään vettä oo satanu. Kastelulaitteet sattu just oleen päällä ja kukkia piti alkaa peseen harvinaisessa lammikossa.

Neitillä on pikku aikataulun muutos menossa. Jos aamulla herää vasta kympiltä, on aika vaikeeta päästä esim. puistoon/kahvilaan ysiksi.. Tää äitiki vois käyttää aikaansa enempi nukkumiseen kun vielä voi, eikä vahata tuota BB:tä. Tosin nythän sinne meni ihan mukavaa porukkaa. Kotipuolen edustustakin saatiin, vaikka raudoitetussa muodossa.

Ei kommentteja: